Madrido "Real" jungiasi į lenktynes dėl L. Jovičiaus parašo

Madrido "Real" vasarą yra pasiryžęs stiprinti puolimo poziciją, tačiau tam nežada išleisti milžiniškos sumos.

Pasak Ispanijos sostinėje leidžiamo dienraščio AS, "baltųjų" dėmesys pakrypo į Frankfurto "Eintracht" puolimo žvaigždę Luka Jovičių, kuris su 13 įvarčių savo debiutiniame sezone yra rezultatyviausias "Bundesliga" pirmenybių žaidėjas.

21-erių metų futbolininkas yra išsinuomotas iš Lisabonos "Benfica" komandos, tačiau "Eintracht" turi teisę po sezono už maždaug 6-12 mln. eurų įgyti visas teises į jį.

Neabejojama, kad Vokietijos klubas tą ir padarys, tačiau pačio žaidėjo kitam sezonui greičiausiai neišsaugos.

AS teigia, kad Madrido "Real" nebenori patyrusio futbolininko, tokio kaip Robertas Lewandowskis ar Edinsonas Cavani. Harry Kane'as būtų vienas pagrindinių vasaros taikinių, tačiau "Real" vadovybė supranta, kad "Tottenham" užsiprašys fantastiškos sumos.

Dėl šį sezoną spindinčio L. Jovičiaus parašo taip pat kovoja "Barcelona" ir Miuncheno "Bayern", todėl Madrido ekipai lengva gauti žaidėjo parašą nebus. Visgi tikimasi, kad situaciją gelbės geri santykiai su "Eintracht" vadovybe.

L. Jovičius rinkoje jau yra vertinamas 40 mln. eurų suma.

Iš viso šiame sezone Serbijos rinktinės narys per 25 susitikimus jau yra įmušęs 18 įvarčių ir atlikęs keturis rezultatyvius perdavimus.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/9LkpLKxPcBg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...