Madrido "Real" į Vokietiją išvyko be G. Bale'o ir traumą patyrusio T. Courtois

Madrido "Real" pasiruošimą sezonui ir toliau sunkina žaidėjų traumos.

Klubas išplatino pranešimą, kuriame skelbia, kad Thibaut Courtois pasitempė kulkšnį. Manoma, kad belgas negalės rungtyniauti apie mėnesį ir bus priverstas praleisti sezono pradžią.

T. Courtois yra penktas žaidėjas, kuris susitraumavo draugiškų rungtynių cikle. Zinedine'as Zidane'as yra priverstas verstis be Ferlando Mendy, Brahimo Diazo, Marco Asensio ir stiprų sutrenkimą rungtynėse su "Atletico" patyrusio Luka Jovičiaus.

Madrido ekipos rytoj lauks draugiškos "Audi Cup" turnyro rungtynės su "Tottenham". Z. Zidane'as, dėl traumų netekęs jau daugelio žaidėjų, į paraišką taip pat neįtraukė Garetho Bale'o, kuris šią vasarą greičiausiai bandys išspręsti savo tolimesnės ateities klausimą.

Į Vokietiją taip pat neišvyko tik šiandien treniruotis pradėję Casemiro, Ederis Militao ir Jamesas Rodriguezas.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> Our squad for the Audi Cup 2019! <br> We&#39;re off to Munich soon!<a href="https://twitter.com/hashtag/HalaMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#HalaMadrid</a> <a href="https://t.co/zwcx7qU5ar">pic.twitter.com/zwcx7qU5ar</a></p>&mdash; Real Madrid C.F.  (@realmadriden) <a href="https://twitter.com/realmadriden/status/1155868299248439296?ref_src=twsrc%5Etfw">July 29, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>