"Maccabi" treneris: "Nėra lengva žaisti su tokia komanda kaip "Sūduva"

Marijampolės "Sūduvos" šį ketvirtadienį laukia itin svarbi dvikova – Lietuvos čempionai turi galimybę prasibrauti į paskutinį UEFA Europos lygos atrankos etapą.

Į Lietuvą atvyksta tituluotas Tel Avivo "Maccabi" klubas. "Sūduva" pirmajame mače jau įrodė, kad gali konkuruoti net ir su tokiu varžovu – Izraelio ekipa buvo nugalėta rezultatu 2:1.

Prieš rungtynes kalbėjęs "Maccabi" strategas Vladimiras Ivičius teigė, kad vis dar tiki savo komandos šansais prasibrauti tolyn, nors ir supranta varžovų pajėgumą.

"Sūduva" mūsų nenustebino, nes matėme kaip ir kokia sistema jie žaidė šioje atrankoje. Tai yra kieta, ore dominuojanti ir labai organizuota komanda. Priekyje jie turi puikiai dėl kamuolio kovojančius ir su juo žaidžiančius futbolininkus", – apie Lietuvos čempionus trumpai užsiminė V. Ivičius.

"Rungtynės Tel Avive buvo tik pirmasis kėlinys, kurį mes pralaimėjome. Šiandien žaisime antrąjį kėlinį, kuriame turime būti gerokai geresni nei pirmajame mače. Visgi mes čiame esame su tikslu laimėti ir prasibrauti į kitą etapą.

Aš tikiu savo komanda. Praeityje jau turėjome ne vieną panašų scenarijų, kuris galiausiai mums baigdavosi sėkmingai", – pridūrė strategas iš Serbijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...