M. Topčagičius: „Stengiamės suteikti gerų emocijų mus palaikantiems žmonėms“

Du įvarčius Marijampolės „Sūduvai“ per A lygos 31 turo rungtynes su „Kauno Žalgiriu“ (4:1) pelnęs Mihretas Topčagičius, teigia, kad čempionų titulą užsitikrinusios komandos tikslas dabar yra suteikti kiek įmanoma daugiau gerų emocijų savo aistruoliams.

Rungtynių pradžioje marijampoliečiai pirmi praleido įvartį, tačiau vėliau būtent po M. Topčagičiaus smūgio galva rezultatą išlygino.

„Rungtynes pradėjome vangiai, turėjome šiokių tokių sunkumų ir praleidome gana greitą įvartį, – pripažino M. Topčagičius. – Tačiau svarbiausia, kad įmušėme atsakomąjį įvartį, perėmėme kontrolę į savo rankas ir sužaidėme taip, kaip turi žaisti čempionai.“

„Sūduvos“ puolimo lyderiui tai buvo 22-osios rungtynės A lygoje. Per jas austras sugebėjo įmušti net 20 įvarčių.

„Šį sezoną, tiksliau – pusę sezono, aš buvau traumuotas. Taip jau sukrito, kad vėliau pradėjau mušti įvarčius vieną po kito. Labai tuo džiaugiuosi, už šiuos rezultatus dėkoju savo komandos draugams“, – apie savo pelnomus įvarčius sakė M. Topčagičius.

Sūduviečiams šis sezonas dar nepasibaigė, jų laukia dar dvejos rungtynės: lapkričio 23 d. Vilniuje su „Riteriais“ ir lapkričio 27-ąją namie su Vilniaus „Žalgiriu“.

„Stengsimės suteikti gerų emocijų mus palaikantiems žmonėms ir pradžiuginti juos dar keletu gerų rezultatų sezojo pabaigai“, – teigė M. Topčagičius.

Trečius metus iš eilės Lietuvos čempione tapusi „Sūduva“ paskutiniąsias sezono rungtynes vėl skirs padėkai komandos gerbėjams. Marijampolės komandos gerbėjams, kaip ir ankstesniais metais, bus išdalinta daug sezono metu futbolininkų naudotų daiktų. Aistruoliai jau gali įsigyti bilietus į šias rungtynes bilietai.lt tinklalapyje ir kasose.