M. Sissoko mano, kad S. Mane karjera gali pakrypti į Ispaniją

Buvęs "Liverpoool" saugas Mohamedas Sissoko mano, kad Madrido "Real" gali pasibelsti į Sadio Mane namų duris.

M. Sissoko, sulaukęs klausimo apie Mohamedo Salah galimybės persikelti į "Real", atsakė, kad realistiškesnis scenarijus šioje komandoje yra išvysti S. Mane.

"Real" klube labiau matau Mane, o ne Salah", – "EuropaCalcio.it" kalbintas sakė M. Sissoko. – Jis turi tokių savybių, kurios patinka Zidane'ui. Manau, kad išvysti Mane "Real" klube yra visiškai realu."

Buvęs Malio futbolininkas pridūrė, kad M. Salah praradimas "Liverpool" komandai nebūtų toks skaudus smūgis, kaip gali atrodyti dabar.

"Nežinau, ar Salah liks "Liverpool" komandoje, tačiau jeigu jis nuspręs išvykti, manau, kad tai gali išeiti į naudą komandai. "Liverpool" vadovybė elgiasi išmintingai ir nesunkiai rastų pamainą jam", – pridūrė M. Sissoko.

M. Sissoko kalbos apie Z. Zidane'o norą treniruoti S. Mane nėra laužtos iš piršto – prieš pasitraukiant iš "Real" trenerio posto 2018-ųjų vasarą, Z. Zidane'as senegalietį buvo išsirinkęs kaip pagrindinį tos vasaros taikinį.

Tiesa, dabar situacija yra gerokai sudėtingesnė – S. Mane 2018-ųjų pabaigoje pasirašė naują ilgalaikę sutartį su "Liverpool".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...