M. Sarri po akibrokšto Lione: "Nesupratau savo komandos"

Maurizio Sarri po pralaimėtų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių Lione nusivylė ne tik rezultatu, bet ir savo komandos žaidimu.

Trečiadienį Turino "Juventus" klubas, laikytas absoliučiu poros favoritu, 0:1 nusileido "Lyon" ekipai. Vienintelis ir pergalingas šių rungtynių įvartis krito pirmajame kėlinyje, kuris labiausiai ir nuvylė specialistą iš Italijos.

"Sunku paaiškinti kodėl, bet pirmajame kėlinyje kamuolys judėjo pernelyg lėtai, mes neįtkirtinėjome į pavojingas zonas, todėl natūralu, jog varžovai mus spaudė, perėmė kamuolį ir pelnė įvartį", – sakė M. Sarri.

"Mums trūko noro ir agresyvumo atakuojant. Gynyboje taip pat neblizgėjome, ypač po to, kai teko išimti Matthijsą de Ligtą.

Antrasis kėlinys jau, žinoma, buvo geresnis, tačiau Čempionų lygoje to nepakanka. Nežinau, kodėl žaidėjai vis dar nesupranta, kaip yra svarbu kamuolį judinti greitai.

Tai yra bene svarbiausia žaidimo dalis. Mes tęsime darbus ties šiuo žaidimu komponentu ir anksčiau ar vėliau tai "įsikalsime" sau į galvas", – nusivylimo neslėpė strategas.