M. Sarri nesijaudina dėl sirgalių reakcijos: "Man rūpi tik rezultatai"

Maurizio Sarri treniruojamam Londono "Chelsea" klubui vėl teko susitaikyti su skaudžia nesėkme – pažeminimą praėjusį savaitgalį patyrusi "mėlynųjų" komanda šį pirmadienį pasitraukė iš FA taurės.

"Chelsea" futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 0:2 nusileido "Manchester United" komandai, kuri žengė į kitą taurės etapą.

Savo pasipiktinimą stratego atliekamu darbu jau išreiškė ir "Chelsea" sirgaliai, kurie necenzūriniais šūksniais pasmerkė italo futbolą. Po rungtynių su žurnalistais kalbėjęs M. Sarri kiek arogantiškai teigė, kad nesirūpina dėl fanų reakcijos, jo dėmesys yra sutelktas tik į rezultatų pagerinimą.

"Esu susirūpinęs tik dėl savo komandos rezultatų, o ne fanų. Aš puikiai suprantu jų situaciją, nes mūsų rezultatai nėra geri. Pasitraukėme iš FA taurės, todėl man ši reakcija yra supratama. Visgi vienintelis dalykas, dėl kurio aš turėčiau šiuo metu rūpintis, tai yra mūsų rezultatai", – pareiškė M. Sarri.

"Mėlynųjų" fanai skandavo "f*ck Sarri-ball". Paklaustas, ar prieš tai yra susidūręs su panašia sirgalių reakcija, italas atsakė: "Ne, tai pirmas kartas."

Vėliau kalbėdamas apie savo tolimesnę ateitį ir galimą atleidimą, M. Sarri pridūrė: "Dėl savo ateities buvau susirūpinęs, kai dirbau antroje Italijos lygoje. Dabar nejaučiu jokios baimės.

Aš negalvoju apie tai, kad bus priimta vadovybėje. Vienintelis dalykas, kuris man dabar rūpi, tai ruoštis rytojaus treniruotei ir toliau tobulėti kartu su žaidėjais, surasti daugiau ryžto ir agresijos. Viso to neturėjome, kai praleidome antrąjį įvartį."

"Chelsea" komandos jau ketvirtadienį "Stamford Bridge" stadione lauks atsakomosios Europos lygos rungtynės prieš "Malmo".

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...