M. Pochettino: "VAR leido "Leicester" ekipai grįžti į rungtynes"

Mauricio Pochettino po skaudaus pralaimėjimo "Leicester City" komandai kalbėjo apie tai, kokią įtaką šiuo metu futbolui daro VAR sistema.

Londono "Tottenham" vakarykštėje dvikovoje prieš "Leicester" ilgą rungtynių dalį pirmavo rezultatu 1:0. 67-ąją minutę "Spurs" įmušė ir antrąją įvartį, kuris, jau atrodė, kad taps lemiamu šiose rungtynėse.

Visgi po kelių akimirkų iš Serge'o Aurier įvartis buvo atimtas, mat VAR užfiksavo nuošalę Heungui-minui Sonui. Dviejų įvarčių pranašumą įgyti galėjusi "Spurs" ekipa jau po kelių minučių praleido pirmąjį įvartį, o rungtynių pabaigoje – galiausiai ir antrąjį.

"Manau, kad po antrojo įvarčio "Leicester" būtų tiesiog miręs", – sakė M. Pochettino. – Abi komandos buvo paveiktos šios situacijos. Jeigu įvartis būtų įskaitytas, manau, kad varžovai nebūtų suradę kelio atgal".

"Tačiau toks tas futbolas. Tiesa, kad du praleisti įvarčiai stipriai apsunkina tavo šansus laimėti. Manau, kad buvome gerokai geresnė komanda iki "lapių" įvarčių.

Net ir po išlyginamojo įvarčio turėjome šansų susigrąžinti pranašumą. Visgi tai yra "Premier" lyga – gražiausia lyga pasaulyje, kurioje kova nėra baigta iki paskutinio švilpuko", – pridūrė M. Pochettino.