M. Pochettino po žeminančio pralaimėjimo sunkiai rinko žodžius

Londono "Tottenham" komanda galėjo įsivaizduoti, kad antrosios UEFA Čempionų lygos grupės etapo rungtynės prieš Miuncheno "Bayern" bus sudėtingos, tačiau tai, kad Hugo Llorisui šioje dvikovoje reikės traukti kamuolį iš savo vartų net septynis kartus, vargu, ar nors vienas iš žaidėjų galėjo susapnuoti baisiausiame sapne.

"Spurs" ekipa vakarykštėje dvikovoje patyrė didžiausią pralaimėjimą Europos turnyre nuo 1995 metų. Kone visas savo savo sukurtas progas šimtaprocentiniu taiklumu realizavę bavarai šeimininkus sudaužė rezultatu 7:2.

Po rungtynių kalbėti bandęs Mauricio Pochettino negalėjo paaiškinti, kas įvyko antrajame kėlinyje.

"Nemanau, kad turiu pakankamai laiko, jog paaiškinčiau, kas įvyko šiose rungtynėse", – "BT Sport" sakė strategas.

"Manau, kad pirmąsias 30 minučių rodėme puikų futbolą – buvome kompaktiški ir spaudėme varžovus. Mes dominavome šioje rungtynių atkarpoje, tačiau mūsų nelaimei, "Bayern" įmušė įvartį paskutinę pirmojo kėlinio minutę.

Rezultatas tapo 2:1, o vėliau "Bayern" puolime tapo dar aštresni ir tikslesni.

Esu įsitikinęs, kad abi komandos atliko beveik tiek pat smūgių, tačiau "Bayern" visas savo progas pavertė įvarčiais ir ir jau po pirmų aštuonių ar devynių antrojo kėlinio minučių rezultatas buvo 4:1.

Po to, kai sušvelninome atsilikimą nuo 11 metrų žymos, turėjome šansą įmušti ir trečią įvartį, tačiau pačioje rungtynių pabaigoje mums buvo suduotas smūgis – per penkias minutes praleidome dar tris įvarčius.

Rezultatas yra nepadorus ir susitaikyti su tuo yra ypatingai sunku, tačiau futbole tokie dalykai nutinka – kai varžovas turi kokybės puolime, jis savo progas paverčia įvarčiais.

Daugiau nėra ką pasakyti. Esame be galo nusivylę ir sugniuždyti, tačiau dabar svarbiausia yra išlikti vieningiems. Turime išlikti kartu, atsigauti tiek fiziškai, tiek psichologiškai ir šeštadienį stoti į naują kovą", – šaltu veidu mintis dėstė M. Pochettino.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...