M. Pochettino: "Gerinti savo žaidimą turi ne tik Kane'as, bet ir visa komanda"

Mauricio Pochettino vadovaujamas Londono "Tottenham" šiandien pradeda kelionę UEFA Čempionų lygos titulo link.

"Pentinių" nelaukia lengvas kelias aštuntfinalio link - jiems grupėje teks varžytis su "Inter", "Barcelona" ir PSV. Jau šį vakarą "Spurs" priims Milano "Inter" komandos iššūkį.

"Premier" lygoje "Tottenham" kol kas išgyvena ne patį geriausią laiką. Nemažai kritikos sulaukia ir Harry Kane'as, kuris negali pasigirti sau įprastais įvarčių skaičiais.

"Lengva kritikuoti Kane'ą, kai šis nepelno įvarčių. Harry klube jau yra ketverius metus ir manau, kad daugelis iš jūsų norėtumėte jam padėkoti už tai, ką iki šiol jis yra padaręs", - spaudos konferencijoje sakė M. Pochettino.

"Jam reikia pagerinti savo žaidimą, bet to paties reikia visai mūsų komandai. Žinoma, lengviausia kaltę suversti yra jam, nes jis visada yra pagrindiniame taikinyje", - tęsė strategas.

Žurnalistų paklaustas apie šansus Čempionų lygos turnyre, M. Pochettino ryžtu netryško: "Nemanau, kad mes esame realūs pretendentai laimėti bet kurį turnyrą. Tai sakau iš savo asmeninės pozicijos.

Jeigu mes parodysime charakterį ir žaidimą, kuriuo nugalėjome "United" "Old Trafford" stadione, galbūt tada ir bus galime tikėtis kažko teigiamo."