M. Pochettino atsiprašė "Man Utd" ekipos

Ketvirtadienį draugiškose rungtynėse "Manchester United" rezultatu 2:1 įveikė Londono "Tottenham", tiesa, rungtynės nelabai priminė ikisezoninį susitikimą.

Nuo pat pirmųjų rungtynių minučių aikštėje vyko tikra kova, o teisėjui teko raminti virusias aistras.

Itin nemalonus incidentas nutiko dar pirmajame kėlinyje, kuomet "Tottenham" vidurio saugas Moussa Sissoko su futbolo bateliu užlipo ant "Man Utd" naujoko Danielio Jameso krūtinės, tačiau išvengė griežtesnės bausmės.

Tai buvo ne vienintelis grubus Londono ekipos epizodas rungtynėse, o dėl jų po susitikimo apgailestavo ir komandos treneris Mauricio Pochettino, kuris atsiprašė savo varžovų.

"Mane suerzino keli momentai, dėl kurių tikrai nebuvau laimingas. Tai buvo draugiškas susitikimas, tačiau dėl nuovargio bei itin karšto oro nesugebėjome išlaikyti tinkamo tempo, todėl į kai kurias dvikovas vėluodavome, o tokiais momentais gali nutikti negerų dalykų.

Atsiprašau "Manchester United" ekipos dėl savo žaidėjų elgesio. Mano žaidėjai neturėjo tikslo taip žaisti, tačiau kaip ir sakiau, kartais nuovargis nulemia tokius dalykus.

Aš buvau sunerimęs, nes šioje sezono stadijoje kartais reikia parodyti agresyvumą bei aistrą, tačiau kartais reikia tiesiog gerinti savo fizinį pasirengimą", - po rungtynių kalbėjo M. Pochettino.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Apparently Sissoko doesn&#39;t do friendlies. <a href="https://t.co/Ya492Njo1b">pic.twitter.com/Ya492Njo1b</a></p>&mdash; Ronan Mullen (@RonanReigns) <a href="https://twitter.com/RonanReigns/status/1154362790985043968?ref_src=twsrc%5Etfw">July 25, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...