M. Kovačičius nori palikti "Real", J. Lopetegui yra numatęs pamainą kroatui

Po keitimo pasaulio čempionate pasirodantis Kroatijos rinktinės saugas Mateo Kovačičius kitą sezoną nori būti startinės sudėties žaidėjas.

Kaip praneša "Marca", 24-erių saugas yra patenkintas gyvenimu Madride, tačiau jį galvoti apie išvykimą verčia nereguliarus žaidimo laikas.

2016-17 metų sezone M. Kovačičius buvo pradėjęs brautis į startinę poziciją, tačiau praėjusiame sezone jam vėl niekaip neapvyko nukonkuruoti nepajudinamo trio - Luka Modričiaus, Casemiro ir Toni Krooso.

M. Kovačičius supranta, kad ir kitą sezoną jam bus sunku prasibrauti į startinę poziciją, todėl jis po pasaulio čempionato rimtai svarstys apie kitų Europos klubų pasiūlymus.

Visgi, nesitikima, kad į derybas leisis Madrido "Real" - kroatas yra šio klubo planuose ir nenori leisti jam išvykti, tačiau tokia galimybė išlieka.

Tas pats šaltinis nurodo, kad M. Kovačičiaus išvykimo atveju "Real" bandytų įsigyti Miuncheno "Bayern" saugą Thiago, kuris yra vertinamas 70 mln. eurų suma.

Naujasis "baltųjų" treneris Julenas Lopetegui su šiuo saugu palaiko itin šiltus santykius, o ir pats Thiago prie jo buvo pagrindinis Ispanijos rinktinės vidurio saugas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...