M. Keownas: investicija į M. Ozilą buvo siaubingas dalykas

Londono "Arsenal" legenda Martinas Keownas po pasitraukimo iš UEFA Europos lygos itin aštriai sukritikavo didžiausią komandos žvaigždę Mesutą Ozilą.

Vokietis šiame sezone, kaip ir visa "Arsenal" komanda, yra savo šešėlyje. M. Ozilas vakar itin blankiai žaidė prieš Madrido "Atletico", kuris įveikęs "kanonierius" ir žengė į finalą.

M. Keownas kritikavo pačio žaidėjo požiūrį į veiksmus aikštėje. Jo manymu, jis turėtų atiduoti daugiau energijos ir noro, nes nėra vertas pinigų, kuriuos gauna pasirašęs naują sutartį su klubu.

"Manau, kad jam reikėtų pažiūrėti, kaip Viera žaisdavo su kamuoliu ir kaip kovodavo kiekvieną kartą jį praradęs. Jis turėtų parodyti aikštėje bent kiek energijos ir atsidavimo. Jis pastoviai kelia savo rankas į viršų lyg sakydamas kitiems žaidėjams, jog jūs nesate tokie pat geri, kaip aš", - aštrių žodžių vokiečiai negailėjo buvęs gynėjas.

"Komandoje reikalingas žaidėjas, kuris sugriebtų jį ir jam pasakytų, kad mes bandome tau atiduoti kamuolį, sunkiai dirbame, jog jį perimtume, o tu dėl mūsų nesistengi visiškai.

Spėju, kad jis net nebežais šį sezoną. Jis yra toks emociškai nestabilus žaidėjas. Net nežinau, kiek jis šį sezoną turėjo ligų. Tas vaikinas jau manęs rimtai nebejuokina. Negalima toleruoti tokių jo pasirodymų. Jis neatiduoda viso savęs, yra daug vertesnių žaisti už jį.

Nežinau, ką žada daryti naujasis treneris. Wengero pasirinkimas investuoti pinigus į šį vaikiną buvo siaubingas. Jis neatidirba nei pusę savo sumos ir tai bus didelė problema atvykstančiam treneriui.

Jis nebuvo pasiruošęs šiandien vilkėti šio klubo marškinėlių. Aš tai pastebėjau ne viename šio sezono mače. Jis yra pasaulio čempionas, iš kurio tikimės kažką pamatyti, tačiau dabar matome tik šiam klubui pilnai neatsiduodantį žaidėją", - užbaigė M. Keownas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...