M. Keano tėvas nori, kad jo sūnus sugrįžtų į Italiją

Liverpulio "Everton" praėjusią vasarą kiek netikėtai į savo gretas sugebėjo prisivilioti Turino "Juventus" gretose žibėjusį talentą Moise Keaną.

Vis tik 19-metis puolėjas "irisų" gretose savo vietos sezono pradžioje neranda ir "Premier" lygoje yra sužaidęs vos 288 minutes, per kurias spėjo atlikti vieną rezultatyvų perdavimą.

Tokia savo sūnaus padėtimi nepatenkintas futbolininko tėvas tikina, kad M. Keanui geriausia būtų sugrįžti atgal į Italiją, o dėl susiklosčiusios situacijos kaltina agentą Mino Raiolą bei savo buvusią žmoną.

"Išsiųsti mano sūnų į Angliją buvo klaida, nes jis tam dar yra per jaunas. "Everton" klube jis nesijaučia gerai, todėl man labai nepatinka šis perėjimas.

Tikiuosi, kad Moise kuo greičiau sugrįš į Italiją ir tikiuosi, jog jo kita stotelė bus "Roma". Vis tik svarbiausia yra tai, kad jis tiesiog sugrįžtų į Italiją.

Aš nebendrauju su jo agentu Raiola. Nesu jo niekada sutikęs ir nemanau, kad jis kada nors norės mane pamatyti. Raiola su mano sūnumi dirba dar nuo tada, kai jam buvo vos 14 metų. Būtent agentas bei mano buvusi žmona norėjo, kad Moise išvyktų į Angliją.

Šiuo metu "Everton" klube mano sūnaus situacija yra sunki. Manau, kad jam reikėjo palaukti dar keletą metų prieš išvykstant į užsienį", - bendraudamas su "Centro Suono Sport" kalbėjo futbolininko tėvas.

Puolėjo kontraktas su "Everton" galioja iki 2024 metų vasaros.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...