M. Arteta: "Norime burti komandą aplink Ozilą"

Mikelis Arteta tikisi, kad padės Mesutui Ozilui susigrąžinti prie Unai Emery prarastą lyderio vaidmenį Londono "Arsenal" komandoje.

Vokietis po M. Arteta sugrįžimo į "Arsenal" klubą iškart tapo tvirtu startinės sudėties žaidėju. Strategas nieko neslėpdamas atskleidė, kad žaidimą statys ant M. Ozilo.

"Dabar mūsų tikslas yra padėti Ozilui įgauti tinkamą fizinę formą", – spaudos konferencijoje sakė M. Arteta. – Jis yra padaręs pažangą, matome tai kiekvienoje treniruotėje".

"Nesu nustebintas jo sugebėjimais aikštėje, aš puikiai žinau, kokio kalibro žaidėją turime savo rankose. Mūsų planas yra sukurti tokią struktūrą, iš kurios Ozilas galėtų ištraukti tai, ką turi geriausią savyje.

Žinoma, jis pats vienas negali padaryti viso darbo. Mums reikia kolektyvinės struktūros, organizacijos ir komandos draugų pagalbos. Pasaulyje yra vos vienas ar du žaidėjai, kurie vieni patys gali nulemti rungtynes.

Mesutui reikia pagalbos, jam taip pat reikia, kad komandos draugai žaistų tokiu stiliumi, kuris leistų jam pasinaudoti visomis savo stiprybėmis. Ties tuo mes ir dirbame", – pridūrė M. Arteta.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...