M. Allegri prieš akistatą su "Ajax": "Laukia atviros rungtynės"

Massimiliano Allegri prieš artėjančią dvikovą su Amsterdamo "Ajax" nemano, kad Turino "Juventus" galės lengvai laikytis žaidimo drausmės ir į Turiną sugrįžti nepraleidus įvarčio.

Šį vakarą "Juventus" ekipos laukia sunkiai prognozuojamos komandos testas. "Ajax" aštuntfinalyje taip pat namuose nusileido Madrido "Real" ekipai, tačiau išvykoje surengė sensacingą pasirodymą ir triumfavo rezultatu 4:1.

 "Juventus" šiose rungtynėse jau turės Cristiano Ronaldo, tačiau gynyboje bus be kapitono Giorgio Chiellini.

"Ajax" yra pajėgi komanda, sugebėjusi eliminuoti "Real". Jie šį sezoną taip pat puikiai žaidė prieš "Bayern". Tai labai techniška komanda, kuri yra turėjusi finalų patirtį.

Tai bus tik pirmas žingsnis pusfinalio link. Mes turime būti aštrūs ir gyvybingi puolime, nes aš tikiuosi labai atvirų rungtynių. Sunkiai įsivaizduoju, kad jos baigsis nuliniu rezultatu.

Turėsime absoliučiai skirtingas rungtynes nei su "Atletico". Pagrindinė mūsų problema Madride buvo tai, kad po vienos jų nerealizuotos progos mes pagalvojome, kad ir toliau išvengsime pavojaus.

Nugalėti "Atletico" antroje dvikovoje tikrai nebuvo lengva, jie atliko gerą darbą gynyboje. Mes negalime galvoti, kad šiandien padarysime tą patį. "Ajax" per pastarąsias 20 namų rungtynių pralaimėjo tik kartą, ir ta nesėkmė buvo tik prieš "Real", – pridūrė M. Allegri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...