M. Allegri: P. Dybalą šiek tiek sugadino palyginimai su C. Ronaldo ir L. Messi

Turino „Juventus“ ekipos strategas Massimiliano Allegri puikiai pažysta argentiniečių vunderkindą Paulo Dybala. 24-erių futbolininkas yra vienas „Juventus“ lyderių bei vienas geidžiamiausių futbolininkų pasaulyje.

Tiesa, P. Dybala jau labai ilgą laiką sulaukia palyginimų su Lioneliu Messi ir Cristiano Ronaldo, o būtent tai, pasak M. Allegri, yra labai negerai.

„Santykiai su juo visiškai nepasikeitė, o prie to prisideda, kad jis į „Juventus“ atvyko prieš tris metus ir labai užaugo. Mano nuomone, jis turi labai daug vietos tobulėjimui.

Tačiau palyginimai sezono pradžioje pakenkė Paulo, bet mums pasisekė, kad jis yra protingas ir supranta, kad tu negali lyginti 24-erių futbolininko su dviem baisiais futbolo monstrais, Messi ir Ronaldo, kurie laimėjo 10 auksinių kamuolių.

Taip pat dar yra Neymaras, kuris yra labai arti jų. Todėl Paulo turi rasti savo kelią ir neturi būti lyginamas su niekuo. Jis turi savo stiprybes, jis yra fantastiškas žaidėjas. Jūs turite jį pažiūrėti ir suprasite, kad jis yra kitoks nei kiti.

Bet tie palyginimai šiek tiek sugadino jį. Tai yra palyginimai, kurie neturėtų būti daromi. Tu negali lyginti 24-erių vaikinio su dviem žaidėjais, kurie laimėjo 10 auksinių kamuolių. Bet tai nėra tik Dybala. Jis yra mažiausia problema dėl to, bet yra vaikinų, kurie sužaidžia pusvalandį ir jau kitą dieną yra verti 40 mln. eurų“, - kalbėjo M. Allegri.