"Liverpool" palaužė "Burnley", "Chelsea" mačo pabaigoje išsigelbėjo prieš "Wolves"

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje tęsiasi 30-ojo turo kovos.

"Manchester City" ekipai į priekį neleido pabėgti "Liverpool" komanda. Jurgeno Kloppo auklėtiniai atsitiesė po ankstyvo varžovų įvarčio iš šventė pergalę rezultatu 4:2.

6-ąją minutę "Burnley" įgijo pranašumą, kai bandymas pakelti kampinį kamuolį į vartus netikėtai pasiuntė Ashley Westwoodas. Alissonas prašė pražangos prieš jį, tačiau teisėjas neįžvelgė taisyklių pažeidimo.

Visgi "Burnley" ilgai pranašumu nepasidžiaugė – 19-ąją minutę Roberto Firmino išlygino rezultatą, o dar po dešimties minučių į priekį šeimininkus išvedė Sadio Mane.

Antrajame kėlinyje pranašumą iki dviejų įvarčių padidino antrą kartą pasižymėjęs R. Firmino.

"Burnley" pačio mačo pabaigoje sugebėjo pasiekti ir antrąjį įvartį, tačiau tai situacijos negelbėjo – jau vos po kelių akimirkų vėl šeimininkams pranašumą iki dviejų įvarčių sugrąžino S. Mane.

"Liverpool" išlaiko taško atsilikimą prieš "Man City". "Burnley" po trečiojo pralaimėjimo iš eilės krenta į 17-ąją poziciją.

Kitose rungtynėse Londono "Chelsea" namuose priėmė "Wolves". Po gana klampaus futbolo nugalėtojas nepaaiškėjo – komandos pasidalino po tašką.

56-ąją minutę Raulis Jimenezas išvedė svečius į priekį, tačiau besibaigiant rungtynėms maždaug iš 20 metrų taikliai smūgiavo ir lygiąsias "mėlyniesiems" pasiekė Edenas Hazardas.

"Chelsea" su 57 taškais lieka šeštoje vietoje. "Wolves" yra iškart už jų nugaros.

Rezultatai:

"Liverpool" 4 - 2 "Burnley"
6' [0 - 1] A. Westwood
19' [1 - 1] R. Firmino
29' [2 - 1] S. Mane
67' [3 - 1] R. Firmino
90+1' [3 - 2] J. Gurdmundsson
90+3' [4 - 2] S. Mane

"Chelsea" 1 - 1 "Wolves"
56' [0 - 1] R. Jimenez
90+2' [1 - 1] E. Hazard

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...