"Liverpool" išvykoje įrodė pranašumą prieš "Crystal Palace" (VIDEO)

Pirmadienį vėlai vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės antrojo turo rungtynės.

Londone vietos "Crystal Palace" priėmė "Liverpool" futbolininkus. Jurgeno Kloppo auklėtiniai susitvarkė su šeimininkų spaudimu ir džiaugėsi pergale rezultatu 2:0.

"Raudonieji" pirmajame kėlinyje susikūrė daugiau progų nei varžovai, tačiau pirmojo įvarčio teko palaukti.

Pačioje pirmoje kėlinio pabaigoje rungtynių arbitras priėmė sprendimą, nulėmusį šių rungtynių baigtį - skyrė 11 metrų baudinį į šeimininkų vartus, kai buvo prasižengta prieš Mohamedą Salah.

Prie 11 m. žymos stojęs Jamesas Milneris nesuklydo - anglas smūgiavo taikliai ir "Liverpool" įgijo pranašumą.

Antrajame kėlinyje "Crystal Palace" bandė atsitiesti ir turėjo gana neblogų progų, tačiau "Liverpool" nuo įvarčio gelbėjo keletą kartą nuostabiai vartuose sužaidęs Alissonas.

75-ąją minutę kova šiose rungtynėse buvo baigta - M. Salah pasileido bėgti vienas prieš vartus, Aaronas Wan-Bissakas bandė pasivyti egiptietį ir iš nugaros kabino kojas. M. Salah griuvo ant žemės, liko be savo įvarčio, tačiau "Crystal Palace" gynėjui buvo parodyta raudona kortelė po kurios šeimininkai liko žaisti dešimtyje.

Galutinį tašką pačioje susitikimo pabaigoje padėjo Sadio Mane - "Liverpool" pasileido bėgti į greitą kontrataką, M. Salah atidavė perdavimą Sadio Mane, o šis vienas pats susitvarkęs su vartininku pelnė antrąjį įvartį.

"Raudonieji" pasiekė antrąją pergalę iš eilės ir taip pat išsaugojo sausus vartus.

Rezultatas:

"Crystal Palace" 0 - 2 "Liverpool"
45' [0 - 1] J. Milner (11 m. baudinys)
90+3' [0 - 2] S. Mane
75' A. Wan-Bissaka ("Crystal Palace") pašalintas iš aikštės

 

 

Turnyrinė lentelė: