"Liverpool" išgyveno dramą Niukasle ir tęsia kovą dėl titulo

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje įvyko dar dvi 37-ojo turo dvikovos.

Po skaudžios nesėkmės savaitės viduryje "Liverpool" klubas buvo arti to, kad praktiškai prarastų galimybes iškovoti ir "Premier" lygos titulą. Visgi rungtynių pabaigoje po standartinės situacijos pasiektas Divocko Origi įvartis atnešė "Liverpool" ekipai pergalę prieš "Newcastle".

"Liverpool" komandą šiose rungtynėse tenkino tik pergalė, nes kitu atveju "Man City" būtų galėjęs užsitikrinti titulą jau rungtynėse su "Leicester".

Susitikimas svečiams prasidėjo puikiai – 13-ąją minutę po kampinio galva pasižymėjo Virgilas van Dijkas. Visgi 20-ąją minutę Christianas Atsu atstatė lygybę.

Ilgai lygybė nesitęsė – po aštuonių minučių vėl "Liverpool" į priekį išvedė Mohamedas Salah, pasižymėjęs po Trento Alexandero-Arnoldo perdavimo.

Antrajame kėlinyje "raudonieji" nepajuto palengvėjimo – "šarkos" toliau aktyviai kovojo ir 54-ąją minutę vėl išlygino rezultatą. Šį kartą puikiu smūgiu pasižymėjo Salomonas Rondonas.

Vėliau "Liverpool" komandai susikurti progas taip lengvai nepavyko, o dar 73-ąją minutę iš pažiūros gana rimtą galvos traumą patyrė Mohamedas Salah, aikštę palikęs ant neštuvų.

Net ir be lyderio likę "raudonieji" rungtynių pabaigoje surado jėgų pergalei pasiekti – 86-ąją minutę Divockas Origi po standartinės situacijos galva nukreipė kamuolį į šeimininkų vartus. "Liverpool" šventė pergalę 3:2 ir bent laikinam pakilo į lyderio poziciją.

Anksčiau įvykusiame susitikime "Cardiff" pralaimėjo "Crystal Palace" ekipai ir tapo trečiuoju klubu, kuris traukiasi iš aukščiausiojo diviziono. Kartu su šia komanda į "Championship" grįžta "Huddersfield" bei "Fulham".

Rezultatai:

"Newcastle" 2 - 3 "Liverpool"
13' [0 - 1] V. van Dijk
20' [1 - 1] C. Atsu
28' [1 - 2[ M. Salah
54' [2 - 2] S. Rondon
86' [2 - 3] D. Origi

"Cardiff" 2 - 3 "Crystal Palace"
28' [0 - 1] W. Zaha
31' [1 - 1] M. Kelly (į savus vartus)
39' [1 - 2] M. Batshuayi
70' [1 - 3]  A. Townsend
90' [2 - 3] B. Reid

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...