"Liverpool" gali boikotuoti "Carabao" taurės ketvirtfinalio rungtynes

"Liverpool" ekipa trečiadienį po dramatiškos kovos ir 11 metrų baudinių serijos iš "Carabao" taurės eliminavo Londono "Arsenal" futbolininkus bei žengė į ketvirtfinalį.

Vis tik ketvirtfinalio susitikimai numatyti tą pačią savaitę, kurią "Liverpool" kausis dėl FIFA pasaulio klubų taurės, todėl Jurgeno Kloppo auklėtiniai savo mačą lygos taurėje turės sužaisti kitu laiku.

Tiesa, tai padaryti nebus lengva, nes "Liverpool" žaidžia Čempionų lygoje, o šventiniu laikotarpiu įtemptas būna ir "Premier" lygos tvarkaraštis.

J. Kloppas po pergalės prieš "Arsenal" pagrąsino, jog jei nebus surastas tinkamas laikas ketvirtfinalio mačui, "Liverpool" jo tiesiog nežais.

"Jei jiems nepavyks rasti tinkamo laiko, ir aš nekalbu apie rungtynes per Kalėdas, tuomet mes tiesiog nežaisime ketvirtfinalyje.

Mes tiesiog negalėsime to padaryti ir jei taip nutiks, tuomet mūsų varžovas be kovos žengs į kitą etapą arba mūsų vietą galės užimti "Arsenal".

Manau, kad dauguma "Premier" lygos žmonių stebėjo mūsų mačą su "Arsenal" bei laukė mūsų pralaimėjimo. Deja, bet turiu juos nuvilti", - po rungtynių kalbėjo J. Kloppas.