Lietuvos rinktinės futbolininkai pasiekė Serbiją

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė šeštadienio vakarą pasiekė Serbijos sostinę Belgradą, kur pirmadienį žais Europos čempionato atrankos rungtynes.

„Šeštadienio rytą Vilniuje surengėme atstatomą treniruotę, pajudėjome, pavalgėme ir pradėjome savo kelionę“, - atvykęs į Belgradą sakė vienas iš rinktinės trenerių Andrius Skerla.

„Nors skrydis Varšuvoje vėlavo kelias valandas, tačiau viskas praėjo sklandžiai. Atvykome ir ruošiamės rungtynėms. Sekmadienį skirsime analizei mūsų praėjusio susitikimo, žaidėjams pristatysime ir Serbijos rinktinę, vakare surengsime treniruotę. Laiko nėra daug, bet mes treneriai esame pasiruošę perteikti visą informaciją“, – pridūrė treneris.

Lietuvos rinktinė į Serbiją atvyko praretėjusios gretomis. Dėl raudonų kortelių šį mačą praleis Saulius Mikoliūnas ir Modestas Vorobjovas, Vilniuje liko ir traumuotas Justinas Marazas.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/ewBqTY7YrSQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...