Lietuvos regionų pirmenybių U-15 komanda startuos penktadienį

Savo debiuto tarptautiniame „Ateitis Cup“ turnyre laukia iš Lietuvos regionų pirmenybių U-15 žaidėjų suburta komanda, treniruojama Ramūno Radavičiaus ir Nerijaus Mačiulio.

Šios amžiaus grupės komanda rungsis turnyre lapkričio 1–3 dienomis ir savo kelią pradės nuo C grupės varžybų „Sportima“ arenoje. Penktadienį lietuviai žais nuo 14:00 valandos su Liubercų „Zvezda“, 18:10 val. su Rygos JDFS „Alberts“, šeštadienį – nuo 10:40 val. su Minsko „Tiskor“.

Stovykloje dalyvaujantys U-15 komandos žaidėjai: Klaidas Laukžemis, Lukas Grinkevičius, Tautvydas Burdzilauskas, Andrius Norvaišis, Aironas Trakšelis, Klaidas Vaitekūnas, Matas Jakubauskas, Emilijus Jumaševas, Nedas Klimavičius, Nidas Vosylius, Kipras Olšauskas, Patrikas Savėnas, Matas Miškinis, Titas Milius, Vykintas Bazys, Motiejus Šamšonas, Romualdas Jansonas, Eimantas Dabrišius.

„Pirmos stovyklos dienos itin darbingos. Turėjome problemų su sudėtimi, nes ne visi pakviesti žaidėjai galėjo prisijungti nuo pat stovyklos pradžios, nes turėjo žaisti rungtynes SHARP Elitinėje jaunių lygoje. Trečiadienio vakare susirinko visi, šiandien jau surengėme bendrą treniruotę ir dar vieną atliksime vakare.

Tikiuosi, kad vaikinai turnyre parodys ką gali. Deja, dalis klubų ir akademijų neišleido kviestų žaidėjų, nes patys dalyvauja turnyruose, bet tai yra šansas pasirodyti kitiems žaidėjams.  Varžovai mūsų grupėje yra skirtingo žaidybinio braižo. Gerai, jog bus įvairovės“, – pakomentavo Ramūnas Radavičius.