Liepos 9 d. transferai ir gandai: "Juventus" brangakmenis ir galimas "West Ham" rekordas

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Napoli" spaudžia Madrido "Real" kuo greičiau užbaigti derybas dėl saugo J.Rodriguezo (Gianluca Di Marzio)

***

"West Ham" komandai pasiūlyta pasirašyti kontraktą su puolėju Mario Balotelli, tačiau ekipos treneris M.Pellegrini kritiškai vertina italo kandidatūrą ("The Telegraph")

***

"Ajax" gynėjas Matthijsas De Ligtas dėl finansinių priežasčių netaps PSG žaidėju, apie tai praneša prancūzų ekipos sporto direktorius Leonardo ("Le Parisien")

***

"Lyon" nusitaikė į Dortmundo "Borussia" gynėją Abdou Diallo, už kurį ketina suploti apie 25 mln. eurų, tačiau situaciją atidžiai stebi ir PSG komanda ("Le10Sport")

***

"Marca" praneša, jog Madrido "Real" vartininkas Lucas Zidane'as kitą sezoną bus paskolintas "Racing Santander" klubui.

***

Neymaras jau praėjusio sezono pabaigoje buvo užsiminęs PSG savininkui, jog nebenori žaisti komandoje ("UOL Esporte")

***

Milano "Inter" saugu Radja Nainggolanu susidomėjo du Kinijos klubai - "Dalian" ir "Shangai Shenhua" (Gianluca Di Marzio)

***

Liverpulio "Everton" dar sykį bandys laimę viliodamas "Barcelona" krašto puolėją Malcomą. Tiesa, anglai ketina siūlyti tik 31,5 mln. svarų sterlingų ("RMC Sport")

***

"Arsenal" nenori įsigyti Madrido "Real" saugo Lucaso Vazquezo ("El Transistor")

***

"Atalanta" gynėjas Gianluca Mancini turėtų tapti "Roma" naujoku ir užimti išvykusio Kosto Manolaso vietą (Gianluca Di Marzio)

***

"West Ham" pasiruošusi pagerinti ekipos rekordą ir už 44,5 mln. svarų sterlingų nusipirkti "Celta" žvaigždę Maxi Gomezą ("The Telegraph")

***

"Sampdoria" saugas Denisas Praetas veda derybas su "Valencia" klubu. Belgo kaina siekia 15 mln. eurų (Gianluca Di Marzio)

***

"Juventus" atmetė 30 mln. eurų "Everton" pasiūlymą už jaunąjį puolėją Moise'ą Keaną ("La Gazzetta dello Sport.")

***

Miuncheno "Bayern" nepasiduoda ir toliau medžioja "Man City" krašto puolėją Leroy'ų Sane ("Evening Standard")

***

OFICIALU: "Notthingham Forest" sezono trukmės nuomos sutartimi į savo gretas pasikvietė "Man City" vartininką Arijanetą Muričių.

***

OFICIALU: "Aston Villa" už 20 mln. svarų sterlingų iš "Bournemouth" komandos įsigijo vidurio gynėją Tyrone'ą Mingsą.