Liepos 8 d. transferai ir gandai: "Juventus" – tik per žingsnį nuo M. de Ligto įsigijimo

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Londono "Arsenal" daugiau nebenori veltis į derybas ir žada pasiūlyti "Saint-Etienne" pranašumą sumą už gynėją Williamą Salibą, siekiančią 27 mln. svarų sterlingų. ("The Sun")

***

Turino "Juventus" netrukus pasipildys dar vienu naujoku gynėjo pozicijoje – "Genoa" atstovas Cristianas Romero jau atvyksta atlikti medicininės patikros. ("Calciomercato")

***

Dėl Romelu Lukaku susitarti niekaip negalintis Milano "Inter" klubas siekia užbaigti derybas su "Roma" dėl Edino Džeko įsigijimo. ("Independent")

***

Prie "Manchester United" klubo prisijungti norints Bruno Fenandesas gali netruktus atsidurti šiame klube. "Correio de Manha" skelbia, kad "raudonieji velniai" ruošiasi pateikti 55 mln. eurų pasiūlymą.

***

"Daily Mirror" teigia, kad Glazgo "Rangers" klubui vadovaujantis Stevenas Gerrardas atsisakė galimybės tapti "Newcastle" treneriu.

***

Londono "Tottenham" ir Madrido "Real" baigia derybas dėl Dani Ceballoso. Kylanti Ispanijos futbolo žvaigždė bus skolinimas vienam sezonui. ("Estadio Deportivo")

***

Turino "Juventus" pateikė pirmąjį oficialių pasiūlymą už Matthijsą de Ligtą. Jis siekia 50 mln. eurų, mat Mino Raiola Italijos klubą informavo apie tai, kad gynėjas prieš metus pasiekė susitarimą, kad "Ajax" jam leis išvykti būtent už tokią sumą. Pats M. Raiola sekmadienį patvirtino, kad jo klientas yra suderinęs asmenines kontrakto sąlygas su "Juventus".

***

"Liverpool" dar labiau padidino savo susidomėjimą "Real Betis" krašto gynėju Junioru Firpo, kuris yra vertinamas 30 mln. eurų suma. ("Muchodeporte")

***

"West Ham" klubas pasiruošęs aktyvuoti Vigo "Celta" puolėjo Maxi Gomezo išpirkos sumą – 50 mln. eurų. "Plaktukai" dėl jo parašo kovojo su "Valencia". ("Sky Sports")

***

Londono "Tottenham" šią vasarą nori atsisveikinti su aštuoniais žaidėjais: Danny Rose'u, Kieranu Trippieriu, Serge'u Aurier, Victoru Wanyama, Vincentu Janssenu, Cameronu Carteriu-Vickersu, Joshu Onomahu ir Marcusu Edwardsu. ("Daily Mail")

***

Davidas De Gea pasiruošęs padėti parašą ant naujos sutarties su "Manchester United". Vartininkui yra pasiūlytas penkerių metų trukmės kontraktas su 350 tūkst. svarų sterlingų savaitiniu atlyginimu. ("Sunday Mirror")

***

Madrido "Real" artimiausiu metu taip pat žada atsisveikinti su Borja Mayoraliu, Lucasu Vazquezu, Nacho arba Jesusu Vallejo bei taip pat išnuomoti Brahimą Diazą. Garethas Bale'as irgi yra šiame sąraše, tačiau Madrido klubas supranta, kad valu atsikratyti bus itin sudėtinga. ("Marca")

***

OFICIALU: Madrido "Atletico" susitarė su "Athletico Paranaense" klubu dėl kairiojo krašto gynėjo Renano Lodi įsigijimo. 21-erių metų brazilas sukirto rankomis dėl šešerių metų kontrakto.

***

OFICIALU: Aleksandras Mitrovičius pasirašė naują penkerių metų kontraktą su Londono "Fulham".