Liepos 23 d. transferai ir gandai: rekordinis "Milan" pirkinys ir D. Ceballoso nuoma

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Turino "Juventus" vis dar neatsisako planų įsigyti Paulio Pogba. "Corriere dello Sport" teigia, kad Italijos čempionai, užuot pateikė 150 mln. eurų pasiūlymą, į sandorį bandys įtraukti tokius žaidėjus kaip Blaise'ą Matuidi, Douglasą Costą arba Joao Cancelo.

***

Du pagrindinius puolėjus šią vasarą praradusi Frankfurto "Eintracht" ekipa ketina vėl susigrąžinti fanų numylėtinį Keviną-Prince'ą Boatengą. ("Bild")

***

"Milan" krašto puolėjo Suso savo gretose norinti "Roma" madų sostinės klubui siūlo Steveno N'Zonzi paslaugas. "Romėnai" siekia išvengti 40 mln. eurų transfero sumos. ("Gazetta dello Sport")

***

Tas pats "Milan" klubas yra arti susitarimo su Madrido "Atletico" dėl puolėjo Angelio Correa įsigijimo. Gianluca Di Marzio skelbia, kad už argentinietį "rossoneri" paklos net 50 mln. eurų, nors kiti šaltiniai teigia, kad suma neviršys 40-45 mln. eurų.

***

Ole Gunnaras Solskjaeras norėtų "Manchester United" klube pamatyti dar bent vieną kuriantį žaidėją. "Daily Mail" teigia, kad norvego favoritu yra tapęs Paulo Dybala.

***

Milano "Inter" klubui gali tekti pasiduoti kovoje dėl Romelu Lukaku. "Gazzetta dello Sport" rašo, kad vietoj belgo "Inter" prisivilios du naujus puolėjus – Ediną Džeko bei jauną "Lille" atstovą Rafaelį Leao.

***

"Marca" ir AS skelbia, kad Dani Ceballosas jau yra viena koja Londono "Arsenal" klube. Abiejų komandų atstovai šiąnakt turėjo susitikimą ir susitarė dėl sezono trukmės nuomos sutarties.

***

Londono "Tottenham" artimiausiu metu turėtų užbaigti derybas su "Real Betis" dėl Giovani Lo Celso įsigijimo. Puikų sezoną Ispanijoje sužaidęs saugas "Spurs" klubui atsieis apie 55 mln. eurų. (RMC)

***

"Juganes" televizija praneša, kad Garetho Bale'o persikėlimas į Kiniją greitu metu neįvyks, mat derybose atsirado tam tikrų kliūčių.

***

Maurizio Sarri nori į Turino "Juventus" gretas pasikviesti "Tottenham" ekipą palikti ketinantį Danny Rose'ą. Jis yra vertinamas maždaug 20-25 mln. svarų suma. ("Daily Mail")

***

Londono "Arsenal" kapitonas Laurentas Koscielny, kuris šią vasarą atsisakė atvykti į treniruočių stovyklą, susitarė dėl persikėlimo į "Rennes", skelbia RMC.

***

Madrido "Real" šią vasarą jau atmetė šešis pasiūlymus už Marco Asensio. Teigiama, kad Zinedine'as Zidane'as yra numatęs ispanui svarbų vaidmenį komandoje. ("Cadena SER")

*** 

Patrickas Cutrone galvoja apie savo tolimesnę ateitį "Milan" klube. Jo paslaugomis rimtai yra susidomėjusi "Wolves" ekipa. Milano klubas savo auklėtinį vertina maždaug 23 mln. eurų. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: "Southampton" klube taip ir nepritapęs Jordy Clasie grįžta rungtyniauti į Nyderlandus, Alkmaro AZ gretas.

***

OFICIALU: Laisvuoju agentu šią vasarą tapęs Yacine Brahimi iš "Porto" kelia sparnus į Katarą, "Al-Rayyan" klubą. Londono "Arsenal" dominęs alžyrietis su naujuoju klubu pasirašė trejų metų sutartį.

***

OFICIALU: Mionchengladbacho "Borussia" už 9 mln. eurų įsigijo "Guingamp" krašto puolėją Marcusą Thuramą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...