Liepos 21 d. transferai ir gandai: "Barca" pateikė trečiąjį pasiūlymą už Willianą, O. Giroud gali atsidurti Madride

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Londono "Chelsea" liks be ruso Aleksandro Golovino - "L'Equipe" teigimu, "Monaco" pasiekė susitarimą su Maskvos CSKA dėl puikiai pasaulio čempionato pasirodžiusio saugo. Prancūzai už jį paklos apie 30 mln. eurų.

***

Andre Schurrle duodamas interviu patvirtino, kad derasi su kitu klubu ir greičiausiai šią vasarą bus priverstas atsisveikinti su Dortmundo "Borussia".

***

Paryžiaus "Saint-Germain" pradėjo oficialiai vesti derybas su Londono "Chelsea" dėl galimo N'Golo Kante atvykimo į klubą. Saugas yra įvertintas maždaug 100 mln. svarų sterlingų suma.

PSG ekipai lengva užbaigti šio sandorio nebus - jie prieš tai turės dar parduoti kelis savo žaidėjus: Angelį Di Maria, Jese ir Goncalo Guedesą.

***

"Sky Sport" praneša, kad "Chelsea" sulaukė trečiojo "Barcelona" klubo pasiūlymo už brazilą Willianą. Jis nuo antrojo skiriasi nežymiai - šį kartą katalonai pasiūlė 55 mln. svarų sterlingų.

***

Puolime pastiprinimo ieškantis Londono "Chelsea" užmezgė ryšius su Turino "Juventus" ir pradėjo kalbėti dėl galimo Gonzalo Higuaino atvykimo į Angliją. ("Sky Italia")

***

Liverpulio "Everton" pateikė 22 mln. svarų sterlingų už "Barcelona" gretas norintį palikti kairiojo krašto gynėją Lucą Digne. Spėjama, kad katalonai neatsispirs nuo tokio pasiūlymo. ("Daily Mirror")

***

"Aston Villa" svarsto galimybę pateikti pasiūlymą Thierry Henry, kad šis taptų Steve'o Bruce'o įpėdiniu klubo trenerio kėdėje. Prancūzas šiuo metu dirba Belgijos rinktinės trenerių štabe. ("Daily Mail")

***

"Roma" suderino asmenines kontrakto detales su "Bordeaux" krašto puolėju Malcomu. "Romėnai" pateikė 35 mln. eurų pasiūlymą ir per artimiausias valandas turėtų sužinoti atsakymą iš Prancūzijos. ("Sky Italia")

***

Madrido "Atletico" nori į savo gretas prisivilioti Olivier Giroud. Puikiai su Antoine'u Griezmannu rinktinėje žaidžiantis puolėjas pirmąjį sezoną Ispanijoje praleistų nuomos pagrindais, o po jo "Atletico" turėtų teisę įgyti visas teises į jį. ("Sky Italia")

***

Madrido "Real" pavėlavo su bandymu įsigyti Mauro Icardi - "baltieji" jį matė kaip pagrindinį pretendentą stiprinti puolimo poziciją, tačiau jo sutartyje numatyta 110 mln. išpirkos suma baigė galioti liepos 15-ąją dieną. Jis yra arti to, kad pasirašytų naują kontraktą su "Inter". ("Tuttosport")

***

"Atletico" netrukus sukirs rankomis su dar vienu perspektyviu ispanu. "Marca" teigia, kad "Rojiblancos" jau pasiekė susitarimą su Vigo "Celta" krašto gynėju Jonny, tačiau jis kitą sezoną dar bus nuomojamas - spėjama, kad į "Premier" lygą.

***

"Bild" praneša, kad Miuncheno "Bayern" sutiktų parduoti Arturo Vidalį už 30 mln. eurų. Jo paslaugomis domisi "Chelsea" ir "Man Utd".

***

OFICIALU: "Leicester City" paklojo 12,5 mln. svarų sterlingų už "Liverpool" vartininką Danny Wardą. Prieš Alissono atvykimą buvo pasirodę kalbų, kad jis taps pirmuoju numeriu "raudonųjų" gretose, tačiau komandoje įvyko didelės permainos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...