Liepos 2 d. transferai ir gandai: "Arsenal" pateikė pasiūlymą už W. Zaha, O. Dembele gali grįžti į Vokietiją

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Daily Mail" informuoja, kad Tanguy'us Ndombele šiaidien atliks medicininį patikrinimą Londono "Tottenham" klubo būstinėje. "Spurs" už prancūzą pasiruošusi pakloti klubui rekordinę sumą – 65 mln. svarų sterlingų.

***

"Crystal Palace" galvoja į Aarono Wan-Bissaka vietą pasikviesti Londono "Arsenal" klubui nereikalingą Carlą Jenkinsoną. Šis sandoris atsieitų 5 mln. svarų sterlingų. ("The Sun")

***

"Manchester United" ruošiasi pateikti pirmą oficialų pasiūlymą už "Newcastle" saugą Seaną Longstaffą. "Telegraph" teigimu, jis sieks apie 25 mln. svarų sterlingų.

***

Milano "Inter" toliau deda visas pastangas, kad Romelu Lukaku kitą seozną rungtyniautų Italijoje. Pasak Gianluca Di Marzio, "Inter" ir toliau "Man Utd" klubui siūlo dviejų metų nuomos sutartį, tačiau šį kartą siūlo 70 mln. eurų už tai, kad po dviejų metų galėtų įgyti visas teises į jį.

***

Londono "Arsenal" sulaukė pasiūlymo už 30 mln. svarų sterlingų įsigyti Nabilą Fekirą. Visgi Londono "Arsenal" prioritetinių pirkinių sąrašo viršūnėje yra Wilfriedas Zaha, todėl N. Fekiras šiuo metu nėra "kanonierių" akiratyje. ("Daily Mirror")

"Sky Sports" teigia, kad Londono "Arsenal" jau pateikė pirmąjį pasiūlymą už W. Zaha – 40 mln. svarų sterlingų.

***

Frankas Lampardas galiausiai susitarė dėl dviejų metų kontrakto Londono "Chelsea" klube. "Mėlynieji" jam pasiruošę mokėti 4 mln. svarų sterlingų metinį atlyginimą. ("Goal")

***

"Sassuolo" generalinis direktorius Giovanni Carnevali pareiškė, kad "Barcelona" už 8 mln. eurų ketina išpirkti Kevino-Prince'o Boatengo kontraktą.

***

Madrido "Atletico" artimiausiomis dienomis turėtų sukirsti rankomis su Hectoru Herrera. Meksikietis baigė bendradarbiavimą su "Porto" ir prie Ispanijos klubo prisijungs nemokamai. (AS)

***

Christiano Erikseno agentas išvyko į Madridą susitikti su "Real" klubo vadovais. Dano agentas nori išgirsti, kiek rimtai Madrido ekipa yra susidomėjusi jo kliento paslaugomis. ("Marca")

***

"Roma" yra rimtai nusitaikiusi į Gianluca Mancini, Gonzalo Higuainą ir Marcą Bartrą, skelbia Gianluca Di Marzio.

***

"El Mundo" praneša, kad apie Neymaro ir Antoine'o Griezmanno įsigijimus galvojanti "Barcelona" yra pasiruošusi atsisveikinti su Ousmane'u Dembele. Pasak to pačio šaltinio, Miuncheno "Bayern" yra klubas, kuris turi didžiausius šansus pasikviesti prancūzą. Bavarai už jį yra pasirengę pakloti 80-90 mln. eurų.

***

Theo Hernandezas šiandien pasirašys ilgalaikę sutartį su "Milan" klubu. Madrido "Real" už gynėją sulauks 20 mln. eurų. (Di Marzio)

***

OFICIALU: "Southampton" už 20 mln. svarų sterlingų įsigijo Danny Ingsą. Trijų metų sutartį pasirašęs puolėjas praėjusį sezoną komandoje rungtyniavo nuomos pagrindais.

***

OFICIALU: "Liverpool" sezono trukmės nuomos sutartimi Marko Grujičių vėl išsiuntė į Berlyno "Herthą".

***

OFICIALU: "Valencia" sukirto rankomis su "Levante" klube rungtyniavusiu krašto puolėju Jasonu.