Liepos 10 d. transferai ir gandai: "Barca" susidomėjo "Man Utd" gynėju, PSG – S. Umtiti

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"West Ham" pralaimėjo kovą "Valencia" klubui dėl Maxi Gomezo įsigijimo. "Daily Mail" teigimu, "plaktukų" klubas rimtai pradėjo galvoti apie laisvuoju agento esančio Mario Balotelli įsigijimą.

***

"Barcelona", kaip ir daugelis kitų Europos klubų, išreiškė susidomėjimą legendinio Gheorghe'o Hagi sūnumi Ianiu, rungtyniaujančiu "Viitorul Constanta" klube. (AS)

***

Londono "Crystal Palace" baigia derybas su "Swansea" dėl Jordanu Ayew įsigijimo. Puolėjas netrukus atliks medicininį patikrinimą ir prisijungs prie komandos. ("Sky Sports")

***

Matthijiso de Ligto neprisiviliojusi "Barcelona" nusitaikė į "Manchester United" gynėją Victorą Lindelofą, tiesa, kaip pabrėžia "Mundo Deportivo", derybos su "raudonųjų velnių" klubu nebus lengvos.

***

Londono "Arsenal" ir "Manchester United" susidomėjo "Southampton" klubą palikti norinčio Mario Lemina paslaugomis. Jis yra vertinamas maždaug 15 mln. svarų suma. ("Daily Mirror")

***

Tas pats Londono "Arsenal" atidžiai seka Neymaro situaciją PSG klube. Jeigu "Barca" sugebės įsigyti Brazilijos futbolo žvaigždę, "kanonieriai" įsitrauks į kovą dėl Malcomo. ("Daily Express")

***

"Roma" klubui trūko kantrybė dėl Gonzalo Higuaino ir "romėnai" pradėjo žvalgytis į kitas alternatyvas, viena tokių – Mariano Diazas. Gianluca Di Marzio praneša, kad "Roma" vadovai jau buvo susitikę su Madrido "Real" klubu aptarti galimo sandorio detalių.

***

Milano "Inter" vadovybė artimiausiomis dienomis pasieks Mančesterį ir toliau bandys pratęsti derybas dėl Romelu Lukaku. "Inter" norėtų pasiskolinti žaidėją su galimybe vėliau išpirkti jo kontraktą, tačiau "Man Utd" yra linkusi futbolininką parduoti už 75 mln. svarų sumą. (Di Marzio)

***

"Sampdoria" yra arti susitarimo su "Valecia" dėl Jeisono Murillo nuomos. Genujos komanda siūlo 2 mln. už nuomą ir galimybę už 12 mln. eurų sumą kitą vasarą į jį įgyti visas teises. ("Sky Sport")

***

"Monaco" pradėjo derybas dėl Joao Mario įsigijimo. Milano "Inter" jį vertina 25 mln. eurų. ("Gazetta dello Sport")

***

"Mundo Deportivo" teigia, kad Madrido "Atletico" atsisakė planų įsigyti Nicolą Otamendį. Ilgą laiką jų akiratyje buvęs kitas gynėjas – Mario Hermoso – savo sutartyje turi 40 mln. išpirkos sumą, kurios "rojiblancos" ekipa nenori mokėti. Minėto šaltinio teigimu, "Atletico" dabar rimtai pradėjo domėtis Daley Blindo situacija "Ajax" gretose.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" tikisi, kad šią vasarą galės iš "Barcelona" komandos įsigyti Samuelį Umtiti. Neatmetama, kad šis bus įtrauktas į derybas dėl Neymaro. ("Mundo Deportivo")

***

OFICIALU: "Burnley" už 11 mln. eurų susigrąžino "West Brom" klube rungtyniavusį Jay'ų Rodriguezą.