LFF taurė - "Žalgirio" futbolininkų rankose

Alytuje sekmadienio popietę įvyko 2018 metų LFF taurės finalas, kuriame ginklus tarpusavyje antrus metus iš eilės surėmė Vilniaus "Žalgirio" ir Kauno "Stumbro" komandos.

Įtikinamą pergalę pasiekę Valdo Urbono auklėtiniai atkeršijo už praeitų metų finalą - kauniečiai nusileido rezultatu 0:3, o "Žalgiris" savo taurių kolekciją papildė 12-uoju šio turnyro trofėjumi.

Pirmajame kėlinyje žalgiriečiai visiškai dominavo ir neleido sukurti jokių pavojingų epizodų prie savo vartų.

34-ąją minutę buvo įmuštas pirmasis rungtynių įvartis - Tomašas Šimkovičiaus meistriškai baudos aikštelėje persimetė kamuolį per Rimvydą Sadauską ir paprastu smūgiu išvedė "Žalgirį" į priekį.

44-ąją minutę pranašumą nuostabiu smūgiu įtvirtino baudos aikštelėje atsidūręs gynėjas Marko Tomičius. "Stumbro" vartininkas šioje situacijoje buvo bejėgis.

Antrajame kėlinyje "Stumbras" buvo kitoks - žaidė daugiau su kamuoliu ir kūrė aštriau. "Žalgiris" nusprendė daugiau dėmesio skirti savo gynybai, todėl automatiškai sumažėjo ir jų atakos varžovų aikštės pusėje.

Kauniečiams savo įvarčio pasiekti taip ir nepavyko, o galutinį tašką 88-ąją minutę padėjo po keitimo pasirodęs Marquinhosas.

Praėjusiais metais "Stumbras" LFF taurės finale "Žalgirį" įveikė rezultatu 1:0.

Rezultatas:

"Stumbras" 0 - 3 "Žalgiris"
34' [0 - 1] T. Šimkovičius
44' [0 - 2] M. Tomičius
88' [0 - 3] Marquinhos

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aLkprwAn76g" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...