LFF prezidento E. Eimonto kirtis jį verčiantiems iš posto - atšaukia atsistatydinimą

Lietuvos futbole - karas. Šiandien ryte surengtoje specialioje spaudos konferencijoje Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Edvinas Eimontas atskleidė visas nesutarimo su LFF Vykdomojo komiteto detales ir atšaukė savo atsistatydinimo pareiškimą.

Šiandien LFF Vykdomasis komitetas išleido oficialių raštą, kuriame E. Eimontas yra kaltinamas melagingai pranešęs savo atsistatydinimo priežastis.

Be to, LFF viceprezidentas Vidmantas Butkevičius pareiškė, kad E. Eimontas posėdžio metu suklastojo protokolą, kuriuo jam buvo paskirtas 3300 eurų atlyginimas "į rankas". Neva po korekcijų alga padidėjo iki 4000 eurų, o su priedais jis gavo dar daugiau.

Vis dėlto E. Eimontas nusprendė nepasiduoti LFF Vykdomojo komiteto provokacijoms ir 11 valandą prasidėjusioje spaudos konferencijoje išdėstė savo mintis.

"Man pasakė, kad būtų stabdomos visos reformos ir supratau, kad Vykdomame komitete netekau balanso, netekau palaikymo", - tikino apie esamą raštą ir neviešą susitikimą kalbėjęs LFF prezidentas.

E. Eimontas taip pat atskleidė, kad po pokalbių su Vykdomojo komiteto nariais jis suprato, kad oponentams yra būtinas LFF prezidento postas. Neoficialiai buvo teigiama, kad visos pusės ramiai reaguos į E. Eimonto pasitraukimą - jokių vadinamųjų "juodųjų" technologijų nebus.

"Tada pamačiau, kad buvo nuspręsta ne tik perimti vadovo kėdę, tačiau sunaikinti visą įdirbį ir patį mane", - apie pirmadienio raštą kalbėjo E. Eimontas.

Ir galiausiai spaudos konferencijos metu E. Eimontas patvirtino, kad jis atsiima atsistatydinimo raštą ir tęs kovą su LFF Vykdomojo komiteto nariais.

"Atšaukiau savo pareiškimą. Į Lietuvą pakviečiau UEFA ir FIFA atstovus, kad įvertintų mano per pusantrus metus nuveiktą darbą", - pridūrė LFF vadovas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...