LFF atsiprašė dėl sovietinės E.Baniulio kepurės

Lietuvos futbolo federacija (LFF) nuoširdžiai atsiprašo visuomenės ir prisiima atsakomybę dėl nesusipratimo į viešąją erdvę pasklidusios nuotraukos, kurioje Lietuvos jaunių futbolo rinktinės futbolininko dėvi kepurę su sovietine simbolika.

"Sankt Peterburge vykusio kontrolinio turnyro metu pažymėdamas savo gimtadienį jaunių rinktinės narys pokštaudamas nusifotografavo neformalioje aplinkoje, o vėliau ši nuotrauka buvo patalpinta į vieną iš LFF socialinių tinklų.

Pastebėjus šį faktą, nuotrauka buvo nedelsiant pašalinta ir imtasi priemonių, kad panašių nesusipratimų būtų išvengta ateityje. Taip pat LFF atkreips visų rinktinių administracijos darbuotojų, žaidėjų bei kitų LFF narių dėmesį, kad apmaudus įvykis būtų įvertintas ir nepasikartotų.

Pažymime, kad visoms Lietuvos futbolo rinktinėms, kurios atstovauja savo laisvę branginančią valstybę, siekiame diegti atsakingumo, tautiškumo ir patriotizmo vertybes. Neturime abejonių, kad visiems futbolininkams yra garbė atstovauti savo šaliai, - rašoma pranešime.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...