"L'Equipe": H. Ben Arfa atvyko į Barseloną užbaigti sandorio

Vienas įtakingiausių Prancūzijos laikraščių "L'Equipe" praneša, kad puikią sportinę formą šį sezoną demonstravęs Hatemas Ben Arfa antrą kartą atvyko į Barseloną ir artėja prie derybų pabaigos su "Barcelona" klubu.

Pasak minėto šaltinio, 29-erių metų krašto ir atakuojančio saugo pozicijoje galintis žaisti prancūzas Katalonijos sostinėje lankėsi dar gegužės 1-ą dieną. Neabejojama, kad po šiandienos vizito antrąją jaunystę išgyvenantis H. Ben Arfa pasieks žodinį susitarimą su "Barca".

Prastą 2014-15 metų sezono pirmąją pusę "Hull City" komandoje turėjęs prancūzas 2015 metų žiemą grįžo į Prancūziją ir sukirto rankomis su "Nice" klubu. Panašu, kad "Ligue 1" klubas suklydo pasiūlydamas futbolininku tik 1,5 metų kontraktą, nes vasarą H. Ben Arfa į Barseloną galės atvykti be jokio mokesčio.

"Barcą" ši galimybė sudomino ir šių metų birželio 30-ą dieną H. Ben Arfa greičiausiai taps pirmuoju katalonų vasaros pirkiniu. Ispanijos čempionai žiemą neįsigijo Vigo "Celta" krašto puolėjo Nolito, todėl kitu taikiniu ir tapo prancūzas.

H. Ben Arfa šį sezoną per sužaistas 36 rungtynes pelnė 18 įvarčių ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus.

Geriausi šio sezono futbolininko epizodai:

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/aZgmMv-TMgg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>