Leonardo apie K. Mbappe kontrakto situaciją: "Negaliu nieko pažadėti"

Paryžiaus "Saint-Germain" sporto direktorius Leonardo patvirtino, kad klubas neveda derybų dėl Kyliano Mbappe sutarties pratęsimo.

Dar dvejus metus savo kontrakte turintis K. Mbappe Paryžiaus ekipoje liks ir kitą sezoną, tačiau yra itin didelė tikimybė, kad jau kitą vasarą prancūzas norės pakeisti komandą. PSG, turint omenyje, kad kitą vasarą K. Mbappe kontrakte bus likę vieneri metai, greičiausiai bus priversta derėtis.

Paklaustas, ar klubo prioritetų sąraše yra sutarties pratęsimas su K. Mbappe, Leonardo atsakė: "Negaliu pasakyti, ar tai prioritetas ar ne. Mbappe yra čia, jis yra labai svarbus klubui ir dėl jo ateities nėra jokių spėlionių.

Į pirmąją treniruotę pirmadienį jis atvyko su didžiuliu pozityvu ir šypsena. Jis yra labai charizmatiškas ir mėgstamas žmonių. Mums yra labai svarbu turėti tokius žaidėjus, kaip jis."

Sulaukęs klausimo, ar PSG gerbėjai gali tikėtis, kad su žaidėju bus pratęsta sutartis, Leonardo pridūrė: "Aš niekada nieko neprižadu dėl dviejų priežasčių: pirma, aš nesu vienintelis žmogus, kuris viską daro šiame klube, antra – aš nenoriu kažko prižadėti tiesiog iš oro, kai nesu garantuotas, ar galėsiu jį iš tikrųjų išlaikyti."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...