"Leicester" gynėjas: "Kova dėl titulo dar nėra baigta"

"Leicester City" komandos krašto gynėjas Ricardo Pereira mano, kad "Liverpool" dar negali jaustis ramiai Anglijos "Premier" lygoje.

Antroje vietoje žygiuojančios "lapės" paskutiniu metu prarado itin brangius taškus potencialioje kovoje dėl titulo. Prieš tai buvo sužaista lygiosiomis su "Norwich", o paskutiniame ture nusileista "Manchester City" komandai.

Šį vakarą "Leicester" laukia dvikova būtent su "Liverpool" klubu, kuris dar yra sužaidęs ir rungtynėmis mažiau. Šiuo metu komandas skiria 10 taškų.

"Anglijoje niekada negali žinoti, kaip baigsis lenktynės dėl titulo", – sakė R. Pereira.

"Praėjusiais metais "Liverpool" turėjo 7 taškų pranašumą, tačiau galiausiai vis tiek pralaimėjo titulą "Man City" komandai. Manau, kad kova dar nėra baigta ir šiais metais, nors, žinoma, jų pranašumas yra labai solidus.

Mūsų laukia labai svarbios rungtynės. "Liverpool" yra labai pajėgus varžovas, turintis lyderio statusą. Visgi, nepriklausomai nuo varžovo, žaisime savo stadione ir prie savo žiūrovų.

Jeigu nedarysime klaidų gynyboje ir puolime žaisime efektyviai, manau, kad galėsime tikėtis kažko iš šių rungtynių", – pridūrė portugalas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...