L.Chapodzė: "Kiekvienas Kauno klube dirbantis žmogus yra tikras profesionalas"

„Kauno Žalgirio“ futbolo komandos gynybos liniją sustiprino 28-erių metų gruzinas Levanas Chapodzė. Dešiniojo gynėjo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas į Kauną atvyko iš aukščiausioje Gruzijos  lygoje rungtyniaujančios FC „Tskhinvali“ ekipos.

L.Chapodzė visą savo karjerą rungtyniavo gimtojoje Gruzijoje, kur be FC „Tskhinvali“ dar atstovavo „FC Olimpi“, „FC Zestafoni“, „FC Tbilisi“ komandoms. Kaune futbolininkas pirmą kartą ragaus legionieriaus duonos.

Nemažą praėjusio sezono dalį dėl traumos praleidęs L.Chapodzė džiaugiasi sugrįžęs į aikštę ir prisijungęs prie „Kauno Žalgirio“.

„Visų pirma, norėčiau padėkoti savo draugams, kurie man suteikė daug naudingos informacijos apie Lietuvos futbolą. Viena iš priežasčių, kodėl pasirinkau „Kauno Žalgirį“, tai Lietuvoje žaidusių tautiečių atsiliepimai“, – teigė jau ketverias kontrolines rungtynes šiais metais sužaidęs gruzinas.

„Nors „Kauno Žalgiris“ – labai jauna komanda, čia keliami aukščiausi tikslai, dėl kurių ir esu čia. Galiu pasakyti, kad „Kauno Žalgiris“ – labai gerai organizuota komanda, kiekvienas čia dirbantis žmogus yra tikras profesionalas, o tai teigiamai prisidės prie mano tolimesnės karjeros. Darysiu viską, kad savo patirtimi ir sugebėjimais prisidėčiau prie šios jaunos komandos pergalių“, –  mintimis dalinosi komandos naujokas iš Gruzijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...