Laukimas baigėsi: A. Martialis sudarė naują sutartį su "Man Utd"

"Manchester United" sirgaliai gali atkimšti šampano butelį – ateitį su klubu susiejo 23-ejų metų Anthony Martialis.

"Raudonieji velniai" visą šį sezoną vedė intensyvias derybas su A. Martialo agentu. Susitarimas galiausiai buvo pasiektas paskutinę sausio mėnesio dieną – prancūzas įsipareigojo "Man Utd" klube likti iki 2024 metų, su galimybe bendradarbiavimą pratęsti dar sezonui.

Įvairių šaltinių teigimu, A. Martialis nuo šiol per savaitę uždirbs po 175 tūkst. svarų sterlingų.

"Myliu tą laiką, kurį praleidau šiame klube. Nuo tos dienos, kai tapau "United" šeimos dalimi, jaučiau neapsakomą meilę iš sirgalių, kurie niekada nenustojo manęs stebinti savo palaikymu.

Noriu padėkoti Ole ir jo trenerio štabui, kurie parodė pasitikėjimą manimi ir padėjo man pasiekti kitą žaidimo lygį. Šiame klube viskas susideda iš trofėjų, o aš esu įsitikinęs, kad nesame toli to", – kalbėjo A. Martialis.

Dar vasarą sklido kalbos, kad prancūzas ir "Man Utd" pasuks skirtingais keliais, tačiau jis galiausiai liko, o išvykus ir Jose Mourinho, nebeliko jokių abejonių dėl naujo kontrakto pasirašymo.

A. Martialis į "Manchester United" atvyko 2015 metais. 58 mln. svarų sterlingų kainavęs puolėjas savo debiutiniame sezone nutildė kritikus, tačiau prie J. Mourinho futbolu jis džiaugėsi mažiau.

Per 3,5 metų "raudonųjų velnių" gretose buvęs "Monaco" ekipos atstovas sužaidė 161 rungtynes ir įmušė 46 įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Today just got a whole lot better!  <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1090962592611340290?ref_src=twsrc%5Etfw">January 31, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>