L. van Gaalas mano, kad F. de Jongas suklydo pasirinkdamas "Barcą"

Buvęs "Barcelona" ir "Manchester United" klubų treneris Louisas van Gaalas tvirtina, kad Frenkie de Jongas paskubėjo priimdamas Katalonijos ekipos pasiūlymą.

"Barcelona" dar žiemą užbaigė derybas su Amsterdamo "Ajax" dėl 22-ejų metų saugo įsigijimo. Olandui yra piešiama šviesi ateitis, tačiau L. van Gaalas tvirtina, kad "Barcoje" jam gali trūkti žaidimo laiko.

"Manau, kad jam "Barcoje" gali būti sudėtinga", – "Fox Sports" laidoje sakė strategas. – Ne tik dėl to, kad ten jis turės kitokią rolę, bet ir dėl to, kad jam teks kovoti dėl vietos aikštėje".

"Jam pasisekė, kad "Barcelona" iškrito iš Čempionų lygos ir tai kiek sujaukė klubo planus. Dabar jie galvoja apie permainas ir komandoje neabejotinai bus naujų žaidėjų.

Visgi aš esu įsitikinęs, kad jis galėjo pasirinkti geresnį variantą. De Jongas yra puikus žaidėjas, bet toks pat yra ir Rakitičius su Vidaliu, kurio aš norėjau "Man Utd" klube.

Būdamas futbolininku tu visada turi pasirinkti klubą, kuriame galėsi atsiskleisti ir gauti žaidimo laiko. Dabar išlieka didelis klaustukas, ar De Jongas tai gaus Barselonoje.

Turime palaukti ir pažiūrėti, kaip jam ten klostysis sezonas. Aš tikiuosi, kad jam pasiseks, nes būnant tokio amžiaus reikia žaisti kiekvienose rungtynėse", – pridūrė L. van Gaalas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...