L. van Gaalas: labai svarbu, kad esame lenktynėse dėl ketvirtos vietos

Po pergalingų rungtynių prieš „Norwich City“ Louisas van Gaalas pasidalino savo įžvalgomis su MUTV žurnalistais. Pateikiame vyriausiojo trenerio mintis:

Oro sąlygos:

Oro sąlygos turėjo itin didelę įtaką. Praėjusią savaitę daugiau ar mažiau buvo vėsus oras, tuo metu šiandien temperatūra siekė 25 laipsnius šilumos. Tai buvo galima matyti ir žaidėjų veiduose, kurie buvo raudoni ir jie buvo labai pavargę. Tačiau mes laimėjome ir tai yra svarbiausia.

Gyvybiškai svarbi pergalė:

Taip, tai labai svarbu, jog vis dar esame kovoje dėl ketvirtosios pozicijos ir turime išlikti šiame kelyje, jog darytume spaudimą savo konkurentams. Tai labai svarbu ir esu labai laimingas. Nėra lengva, kai „Norwich“ kaunasi dėl išlikimo, o mes privalėjome laimėti šias rungtynes, nes praradome taškus prieš „Leicester“. Dabar vis dar esame lenktynėse.

Kitas varžovas – „Plaktukai“

Tai bus labai sunkios rungtynės. Dabar turėsime žaisti prieš „West Ham“ išvykoje ir su jais jau susitikome FA Taurės ketvirtfinalyje, taigi lengva nebus, tačiau turėsime pakartoti pasirodymą, kuris užtikrintų mums pergalę. „West Ham“ yra labai gera komanda ir tai, jog jie žengia šeštoje vietoje nėra atsitiktinumas. FA Taurėje mums pasisekė. Manau, jog nusipelnėme pergalės, tačiau mums pasisekė, jog jų įvartis paskutinėmis rungtynių akimirkomis nebuvo įskaitytas.

Suteiktas poilsis Marcusui Rashfordui ir Daley Blindui:

Tu niekada negali atsukti laiko atgal ir pakeisti savo sprendimų. Manau, jog jiems reikėjo suteikti poilsio ir matėte, jog kai kuriems futbolininkams taip pat reikėjo suteikti laisvą dieną. Tačiau aš negaliu visiems leisti ilsėtis ir tai yra problema. Tokius sprendimus esu priverstas priimti prieš, o ne po rungtynių. Po rungtynių gali spręsti ką reikėjo daryti kitaip, tačiau tai niekam nebeįdomu. Maniau, jog Daley ir Marcusui reikėjo poilsio, nes jie sužaidė labai daug rungtynių, praktiškai visas. Rashfordas vis dar yra jaunas futbolininkas ir jis žaidė pastaruosiuose dešimt susitikimų, taigi jam tai nėra lengva ir jis buvo priverstas pailsėti. Norėjau jam suteikti laisvadienį. Situacija yra itin sudėtinga jau dabar, kai traumą patyrė Matteo Darmianas bei Anthony Martialis. Matėte, jog Adnanas Januzajus vis apšilinėjo, tačiau jis aikštėje taip ir nepasirodė dėl esamo rezultato.

Puikus Chriso Smallingo pasirodymas:

Žinoma, jis buvo labai svarbus faktorius ir jis žaidė prieš tvirtai sudėtus puolėjus. Iš pradžių prieš Camerone‘ą Jerome‘ą, o vėliau prieš Dieumerci Mbokani. Tačiau Davido De Gea atremtas smūgis taip pat buvo labai svarbus tuo rungtynių momentu.

„Arsenal“ klubo palaikymas sekmadienį:

Iš tikrųjų, rytoj daugiau ar mažiau būsių „Kanonierių“ fanas, tačiau tai bus sunkus mačas tarp šių komandų. Ypač „Manchester City“, kuriems po pralaimėjimo prieš Madrido „Real“ persigrupuoti nebus lengva.

manutd.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...