L. Moura susiejo ateitį su "Tottenham"

Londono "Tottenham" pranešė dar daugiau gerų naujienų savo ekipos sirgaliams.

Oficialiai pranešta, kad parašą ant naujos sutarties su klubu padėjo Lucas Moura. 26-erių metų brazilas įsipareigojo Šiaurės Londono ekipoje likti iki 2024 metų.

"Esu be galo laimingas", – teigė futbolininkas. – Jaučiuosi puikiai būdamas čia. Visi yra neįtikini – klubas ir fanai. Džiaugiuosi, kad klubas man suteikę galimybė būti čia".

L. Moura prie "Spurs" prisijungė 2018 metų žiemą. Praėjusį sezoną jis prisidėjo prie komandos patekimo į UEFA Čempionų lygos finalą.

Iš viso "pentinių" gretose jis yra sužaidęs 60 rungtynių ir įmušęs 15 įvarčių.

"Tottenham" jį už 25 mln. svarų sterlingų įsigijo iš PSG.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/THFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#THFC</a>  <a href="https://twitter.com/hashtag/COYS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#COYS</a> <a href="https://t.co/Z8Aubpdxem">pic.twitter.com/Z8Aubpdxem</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/1159841896371331072?ref_src=twsrc%5Etfw">August 9, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...