L. Messi: "Nežinau, ar klubas padarė viską, jog Neymaras grįžtų į "Barcą"

"Barcelona" komandos žvaigždė Lionelis Messi šią vasarą su malonumu būtų priėmęs Neymarą.

Išskirtinį interviu "Sport" leidiniui davęs argentinietis teigė, kad tikėjosi sulaukti sugrįžtančio Neymaro, nors ir suprato, kad sandoris nėra paprastai įgyvendinamas.

"Man būtų patikę pamatyti sugrįžtantį Neymarą", – teigė futbolininkas. – Tikrai nežinau, ar klubas padarė viską, jog jis grįžtu, tačiau taip pat suprantu, kad derybos su PSG nėra lengvos".

"Nejaučiu nusivylimo dėl to. Manau, kad mes turime nuostabią sudėtį ir, net neturėdami tokio žaidėjo kaip Neymaro, galime kovoti dėl visų trofėjų.

Kas liečia sportinį principą, Neymaras yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje. Neabejoju, kad su jo turimais rėmėjais ir teisėmis klubas taip pat būtų padėjęs žingsnį į priekį", – tęsė L. Messi.

Paklaustas, ar pranešimai apie tai, kad komandos rūbinė iš tikrųjų kūrė spaudimą klubo vadovybei ir reikalavo užbaigti sandorį dėl brazilo įsigijimo, L. Messi atsakė: "Klubas klausė mūsų nuomonės, tačiau mes niekada neprašėme, jog jis būtų nupirktas. Aš tikrai nekontroliuoju tokių dalykų."

Nemažai kalbų pastaruoju metu sukėlė ir pačio argentiniečio situacija "Barcelona" klube. Kaip teigia pats futbolininkas, jis kol kas nesuka galvos dėl savo ateities.

"Barselona yra mano namai ir aš jų nenoriu palikti. Tačiau aš taip pat noriu laimėti", – tituliniame "Sport" viršelyje cituojamas L. Messi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...