L. Messi: "Antrajame kėlinyje perpratome "Inter" žaidimą"

Lionelis Messi po pergalingai pasibaigusių rungtynių UEFA Čempionų lygoje pripažino, kad Milano "Inter" yra subūrusi pajėgią komandą.

Antrajame grupių etapo ture "Barcelona" namuose priėmė Antonio Conte auklėtinius. "Inter" rungtynes pradėjo greitu įvarčiu, kurių pirmajame kėlinyje galėjo kristi ir daugiau.

L. Messi po rungtynių teigė, kad tik po pertraukos pavyko perprasti varžovų žaidimą.

"Ši pergalė buvo ypatingai reikalinga, nes esame sudėtingoje grupėje", – pripažino argentinietis. – Pirmajame mače praradome taškus, todėl namuose buvo būtina laimėti dėl tolimesnės perspektyvos šiame turnyre".

"Rungtynės buvo sudėtingos, nes "Inter" turi gerą komandą. Ypač sunku buvo pirmajame kėlinyje, tačiau po pertraukos mūsų spaudimas buvo geresnis, buvome labiau organizuoti, kompaktiškesni ir ne tokie susikaustę. Kai pradėjome labiau kontroliuoti rungtynes, atsirado daugiau galimybių pasižymėti.

"Inter" komanda turėjo daug žaidėjų už kamuolio, todėl pralaužti jų gynyba nebuvo lengva. Džiaugiamės, kad po sunkių bandymų pasiekėme reikalingus įvarčius ir iškovojome pergalę", – kalbėjo L. Messi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...