L. Koscielny: nematau priežasčių dairytis į kitus klubus

Londono "Arsenal" gynėjas Laurentas Koscielny prakalbo apie kitų klubų susidomėjimą jo paslaugomis. Vis dėlto, prancūzas tikina esantis laimingas "kanonierių" gretose ir komandos keisti neplanuojantis.

Pastaraisiais metais Koscielny tapo pagrindiniu "Arsenal" gynybos ramsčiu ir šį sezoną yra vadinamas vienu geriausių savo pozicijos futbolininkų "Premier" lygoje.

30-metis kaip svarbiausią priežastį, kodėl išlieka lojalus "kanonieriams", įvardija reguliariai gaunamas progas pasireikšti aikštėje, dėl ko jis gali nuolat tobulėti.

"Kelios ekipos manimi domėjosi, bet visuomet savęs klausiau, ar yra verta rizikuoti", - Koscielny pasakojo Journal Du Dimanche.

"Esu matęs gerų žaidėjų, persikėlusių į didesnį klubą, tačiau atsidūrusių ant atsarginių žaidėjų suolo."

"Ant suolo aš labai dažnai sėdėjau karjeros pradžioje. Negalėjau to pakęsti. Tuomet sakiau sau, kad daugiau niekada nenoriu atsidurti tokioje situacijoje."

"Šiuo momentu nematau priežasčių dairytis kitur. Turiu viską, ko man reikia, jog galėčiau tobulėti."

Koscielny vakar "Arsenal" klubui padėjo išlaikyti sausus vartus nulinėmis lygiosiomis pasibaigusiame mače prieš "Stoke City". Iškovoto taško dėka "kanonieriai" susigrąžino "Premier" lygos lyderių vardą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...