L. Koscielny: Europos čempionate galime išsiversti ir be Benzema

Londono "Arsenal" gynėjas Laurentas Koscielny mano, jog Karimo Benzema netektis Prancūzijos rinktinės Europos čempionate itin nepaliestų, nes Didier Deschampso auklėtiniai turi ir kitų pasirinkimų.

Madrido "Real" snaiperis šiuo metu suspenduotas nuo atstovavimo "Les Bleus" dėl vykstančio tyrimo, kuriame futbolininkas kaltinamas šantažavęs komandos draugą rinktinėje Mathieu Valbuena. 

Prancūzijos futbolo federacijos prezidentas Noelis Le Graetas yra minėjęs, kad Benzema galės dalyvauti gimtinėje vyksiančiame "Euro 2016" tik tokiu atveju, jeigu bus išteisintas.

"Karimo praradimas Europos čempionate būtų šiokia tokia netektis", - Koscielny pasakojo Journal Du Dimanche. "Kita vertus, mes turime alternatyvų."

"Abu žaidėjai turėtų būti nusivylę, jog atsidūrė tokioje situacijoje. Jie abu myli "Les Bleus" ir dėl komandos yra padarę labai daug."

Šiuo metu vienu geriausių "Premier" lygos gynėjų laikomas futbolininkas taip pat sakė tikintis, jog prancūzai gali triumfuoti vasarą vyksiančiame turnyre.

"Žinoma, kad tuo tikiu", - pridūrė 30-metis. "Mūsų komanda yra pajėgi nugalėti, bet visuomet turime būti atsargūs. Į mus dedamos didelės viltys."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...