Kulminacija jau čia pat: "Chelsea" ir "Real" baigia derinti sandorį dėl E. Hazardo

Daugelį metų trukusi Edeno Hazardo ir Madrido "Real" klubo "meilė per atstumą" pagaliau pasiekė kitą lygį – 28-erių metų krašto puolėjas jau yra viena koja Ispanijos sostinės komandoje.

"Marca" savo šiandieniame numeryje paskelbė, kad Madrido "Real" iš esmės pasiekė susitarimą su Londono "Chelsea" klubu. E. Hazardas dar anksčiau pranešė, kad nori palikti "mėlynųjų" gretas, todėl sandoris bus užbaigtas iškart po to, kai Londono klubas priims "Real" pasiūlymą.

Šią informaciją iš dalies patvirtino ir gerai informuotas belgų žurnalistas Anglijoje Kristofas Terreur. Pastarasis teigia, kad "Real" spaudžia "Chelsea" dėl futbolininko pardavimo, nors ir galutinio susitarimo dar nėra, tačiau visos trys šalys jau žino, kaip baigsis ši istorija.

Pasak "Marca", Madrido "Real" pateikė apie 100 mln. eurų pasiūlymą, kuris jų supratimu, gali būti priimtas jau artimiausiomis dienomis.

E. Hazardas su "Real" turėtų pasirašyti šešerių metų kontraktą. Teigiama, kad belgas jau šį balandį apsilankys Madride ir susipažins iš arčiau su pačiu miestu.

Belgijos rinktinės kapitonas "Chelsea" gretose rungtyniauja nuo 2012 metų. Per šį laikotarpį jis klube sužaidė 341 rungtynes ir įmušė 106 įvarčius.