"Kruoja" susitiks su Pietų Korėjos ir Rumunijos klubais

Pakruojo „Kruojos" futbolininkų treniruočių stovykla saulėtame Kipre artėja į pabaigą, tačiau Lietuvos vicečempionų dar laukia dvi kontrolinės rungtynės. Ketvirtadienį pakruojiečiai išmėgins jėgas su Pietų Korėjos „Daegu", o penktadieni - Rumunijos „Concordia".

Jau šiandien 15 val. Larnakoje prasidės „Kruojos" dvikova su Pietų Korėjos antros pagal pajėgumą lygos „Daegu" ekipa. Šis klubas yra žaidęs ir šalies futbolo elite, kuriame debiutavo 2003 m., o po trijų metų pasiekė geriausią savo rezultatą istorijoje - septintąją poziciją. 2013 m. „Daegu" iškrito į „K League Challenge", kur šiuo metu ir varžosi.

Įdomus faktas - savo namų rungtynes „Daegu" žaidžia net 66 500 tūkstančių vietų stadione, kuris buvo didžiausias Pietų Korėjos stadionas 2002 m. FIFA Pasaulio futbolo čempionato metu.

Penktadienį „Kruojos" varžovas bus ne toks egzotiškas klubas iš Rumunijos „Concordia". Ši komanda yra priskiriama prie silpnesnių Rumunijos aukščiausios lygos dalyvių. Sėkmingiausiu sezonu „Concordia" gali laikyti 2011-12 m., kai šalies čempionate užėmė devintąją vietą. Įdomu tai, jog dar 2007 m. būsimi mūsų varžovai varžėsi tik trečiame pagal pajėgumą Rumunijos divizione. Susitikimo Limasolyje pradžia - 15 valanda.

fkkruoja.lt