„Kruoja“ neatsilaikė prieš Pietų Korėjos klubą

Ketvirtadienį Larnakoje Pakruojo „Kruojos“ futbolininkai pratęsė kontrolinių rungtynių maratoną, susitikdami su Pietų Korėjos „Daegu“ klubu. Po atkaklios kovos buvo patirtas pralaimėjimas rezultatu 1:3 (1:1).

Pajėgūs varžovai, kaip ir buvo galima tikėtis, ilgiau kontroliavo kamuolį ir didžiąją laiko dalį turėjo iniciatyvą. „Daegu“ į priekį išsiveržė dar pirmajame kėlinyje, kai įmušė po sėkmingai pakelto kampinio. Nepaisant to, po kurio laiko Lietuvos vicečempionai atstatė pusiausvyrą – po standartinės padėties Ričardas Beniušis atmetė kamuolį peržiūroje dalyvaujančiam legionieriui, kuris neklydo – 1:1.

Antrajame kėlinyje tradiciškai netrūko keitimų - „Kruoja“ ir toliau aktyviai tikrina peržiūroje dalyvaujančių futbolininkų meistriškumą, o tai dažniausiai išbalansuoja komandos žaidimą, kas yra savaime suprantama. Šį kartą varžovai po pertraukos įmušė dukart ir nugalėjo 3:1. Trečiasis įvartis krito paskutinės atakos metu jau per pridėtą laiką.

Kitas draugiškas rungtynes „Kruoja“ žais jau rytoj, penktadienį su Rumunijos „Concordia“ klubu Limasolyje.

„Kruoja“: M.Matuzas, V.Pocevičius, D.Strockis, R.Pilotas, A.Bagočius, D.Petrauskas, D.Galkevičius, R.Beniušis ir peržiūroje dalyvaujantys legionieriai.

Po keitimų aikštėje pasirodė: A.Skroblas, A.Meškinis, D.Jankauskas, T.Salamanavičius ir peržiūroje dalyvaujantys legionieriai.

fkkruoja.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...