"Kruoja" garbingai kovėsi prieš daug turtingesnį rusų klubą (VIDEO)

Pakruojo „Kruojos“ futbolininkai antradienį sužaidė pirmas kontrolines rungtynes treniruočių stovykloje Kipre. Pakruojiečiai kaip lygūs su lygiais kovėsi su Rusijos „Premier“ lygos Tulos „Arsenal“ klubu, tačiau po pertraukos praleido du įvarčius ir nusileido 0:2.

Lietuvos vicečempionams šios rungtynės buvo istorinės – pirmą kartą „Kruoja“ susitiko su pajėgiausioje Rusijos lygoje žaidžiančiu klubu. Tačiau varžovai „Kruojos“ vyrų neišgąsdino – pirmasis kėlinys prabėgo komandoms demonstruojant lygų žaidimą.

Rusai aktyviau žaidė pirmas dešimt minučių, tačiau vėliau iniciatyva jau priklausė „Kruojai“, kuri susikūrė ne vieną gerą progą įvarčiui pasiekti ir privertė varžovus gerokai paprakaituoti. Pirmoji mačo pusė taip ir baigėsi – 0:0.

Dvi geras progas turėjo T.Birškys, kartą savo šanso neišnaudojo D.Galkevičius, viename pavojingame epizode kamuolio nepasiekė D.Strockis. „Kruoja“ neblogai kabinosi už kamuolių, kėlė daugiau kampinių.

Po pertraukos abi ekipos pakeitė praktiškai visą sudėtį, kas akivaizdžiai įtakojo žaidimą. „Kruojos“ gretose ant vejos žengė nemažai peržiūroje dalyvaujančių legionierių. „Arsenal“ klubas antrajame kėlinyje kontroliavo įvykius aikštėje, pelnė du įvarčius ir laimėjo 2:0. Dublį atliko Aleksandras Kutinas.

„Kruoja“ rungtynes pradėjo tokios sudėties: M.Matuzas, A.Skroblas, D.Strockis, V.Pocevičius, D.Petrauskas, D.Jankauskas, A.Bagočius, T.Birškys, D.Galkevičius, R.Beniušis ir peržiūroje dalyvaujantis legionierius.

Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė: R.Pilotas, T.Salamanavičius ir peržiūroje dalyvaujantys legionieriai.

fkkruoja.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...