Kritikus tildantis G. Bale'as: "Esu geroje formoje"

Šią vasarą garsiai su išvykimu iš Madrido "Real" sietas Garethas Bale'as toliau įrodinėja, kad dar turi ką pasiūlyti "baltųjų" ekipai.

Po itin nesėkmingo praėjusio sezono Velso rinktinės žvaigžde norėjo atsikratyti Zinedine'as Zidane'as. Vienu momentu atrodė, kad G. Bale'as jau skaičiuoja paskutines minutes būdamas "Real" žaidėju, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojom – valas sezoną pradėjo kaip tvirtas startinės sudėties žaidėjas.

G. Bale'as žaidė visose trijose "La Liga" rungtynėse ir jau įsirašė du įvarčius bei rezultatyvų perdavimą.

"Vasarą stengiausi atsiriboti nuo pašalinių minčių ir visą dėmesį sutelkti į darbą treniruotėse. Žiniasklaida rašė tai, ką norėjo, tačiau man nė kiek tai nerūpėjo. Tai, kas nutiko tarp manęs ir klubo, liks tik tarp mūsų. Dabar jaučiuosi stipresnis nei bet kada", – Velso rinktinės stovykloje sakė G. Bale'as.

"Su amžiumi vis labiau mokaisi iš klaidų. Sporto salėje atlieku daugiau prevencinių pratimų ir bandau išsilaikyti geroje formoje. Dabar jaučiuosi puikiai, esu geroje formoje ir tikiuosi, kad galėsiu išlaikyti šiame lygyje", – tęsė futbolininkas.

G. Bale'as Ispanijos žiniasklaidoje buvo kritikuojamas dėl to, kad pernelyg pasinėrė į golfą. Futbolininkas savo laisvą laiko dažnai leidžia golfo aikštėse ir rūbinėje net yra gavęs su tuo susijusią pravardę.

"Courtois mane pavadino "golferiu" (golfo žaidėju – red.)? Taip, aš toks esu. Ar jūs nematėte nuotraukų? (šypsosi). Kalbėjau su Thibaut ir abu žinome, kad tai tebuvo pokštas. Žmonės kaip ir visada ištraukė informaciją iš konteksto. Visgi aš esu labai patenkintas šia pravarde...", – linksmai nusiteikęs kalbėjo vienas brangiausių planetos futbolininkų.

Tuomet kiek surimtėjęs G. Bale'as pridūrė: "Futbolas yra didžioji mano aistra, o golfas yra tiesiog hobis. Visi turime savo mėgstamą veiklą. Nė kiek nesijaudinu dėl kritikos, stengiuosi atsiriboti nuo spaudos, kuri nežino tikrosios tiesos."