Kolumbijos rinktinė pasiekė triuškinančią pergalę ir išsiuntė lenkus namo (VIDEO)

Kazanėje įvyko itin svarbios antrojo rato H grupės rungtynės. Kolumbija ir Lenkija siekė pirmosios pergalės, tačiau triumfavo tik vieni – kolumbiečiai pasiekė pergalę rezultatu 3-0 ir išsiuntė lenkus namo.

Rungtynės prasidėjo aukštu tempu – abi komandos neužsidarė gynyboje ir bandė atakuoti viena kitą.

Pirmas 20 minučių komandos žaidė aktyviai, tačiau realių progų pasižymėti jos nesukūrė – kiek ilgiau su kamuoliu žaidė kolumbiečiai, tačiau lenkai pavojingai pereidavo iš gynybos į puolimą.

Vėliau visišką iniciatyvą su kamuoliu perėmė Kolumbijos futbolininkai – jie aštrino atakas varžovų aikštės pusėje, tačiau lenkai užtikrintai tvarkėsi gynyboje.

40-ąją minutę lenkai galiausiai buvo nubausti – Jamesas Rodriguezas atliko gerą perdavimą į baudos aikštelę, o ten aukščiau už kitus iššokęs Yerry Mina išvedė kolumbiečius į priekį.

Antrasis kėlinys prasidėjo panašiu žaidimu – lenkams sunkiai sekėsi kurti atakas, o kolumbiečiai kone kiekvienos atakos metu grasino pavojingomis progomis.

Lenkams niekaip nepavyko užmegzti ilgesnių atakų varžovų aikštėje – Robertas Lewandowskis buvo visiškai atkirstas nuo savo komandos draugų.

Visgi 58-ąją minutę tas pats R. Lewandowskis turėjo auksinę progą išlyginti rezultatą – puolėjas gavo puikų aukštą perdavimą, gerai sustabdė kamuolį, tačiau į jo smūgį reagavo su tuo pačiu R. Lewandowskiu susidūręs Davidas Ospina.

70-ąją minutę Lenkijos rinktinė buvo pasiųsta į nokdauną – greitą kontrataką surengę kolumbiečiai po Radamelio Falcao tikslaus smūgio įgijo dviejų įvarčių pranašumą. Puolėjas gavo puikų perdavimą iš Juano Quintero ir šonine pėdos dalimi kamuolį nukreipė kamuolį į varžovų vartų tinklą.

Po antrojo įvarčio lenkai sugriuvo, o tuo pasinaudojusi Kolumbija 75-ąją minutę padėjo galutinį tašką šiose rungtynėse – nuostabų perdavimą iš Jameso Rodriguezo gavęs Juanas Cuadrado atitrūko nuo varžovų gynėjų ir tiksliu smūgiu nuskriaudė lenkus.

Per likusį laiką abi komandos sukūrė keletą pavojingų progų, tačiau rungtynės jau buvo išspręstos po trečiojo įvarčio ir kolumbiečiai triumfavo.

Kolumbija įsirašė pirmąją pergalę į savo sąskaitą ir išlaiko gana gerus šansus pakovoti dėl patekimo į aštuntfinalį. Lenkijai tai buvo tragediją prilygstantis pralaimėjimas – po nesėkmės lenkai prarado visus šansus žengti tolyn.

Rezultatas:

Lenkija 0 – 3 Kolumbija
40‘ [0 – 1] Y. Mina
70‘ [0 – 2] R. Falcao
75‘ [0 – 3] J. Cuadrado

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/vz87y/yfrlyi" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>


<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Meanwhile, in Kazan... <br><br>The teams are confirmed for <a href="https://twitter.com/hashtag/POLCOL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#POLCOL</a>! <a href="https://twitter.com/hashtag/WorldCup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WorldCup</a> <a href="https://t.co/dfEqnWm3ei">pic.twitter.com/dfEqnWm3ei</a></p>&mdash; FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) <a href="https://twitter.com/FIFAWorldCup/status/1010927314404855808?ref_src=twsrc%5Etfw">June 24, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...